Yarden of Ardanta?OmschrijvingYarden is meestal de goedkoopste uitvaartverzekeraar. Je ontvangt 10% extra budget voor een uitvaart en kinderen tot 21 jaar verzeker je gratis mee. Bereken vrijblijvend je premie Ardanta is een betrouwbare uitvaartverzekeraar die zijn klanten voorop stelt. Ze bieden meerdere uitvaartverzekeringen aan. Bereken vrijblijvend je premie
Kinderen gratis meeverzekerd
Tot 21 jaar
Tot 18 jaar
Persoonlijke afspraak mogelijk
X
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Tegenwoordig kun je voor het afsluiten van een goede verzekering voor de uitvaart kiezen uit een groot aantal Nederlandse verzekeraars, zoals Yarden of Ardanta. Hoe vind je de beste uitvaart verzekering voor jou? Daar helpen we je graag bij. Het kiezen van een dergelijke verzekering is een zeer persoonlijke zaak. Wil je begraven worden of kies je voor een crematie? De kosten van een crematie zijn doorgaans lager dan die van een begrafenis. Ook maak je bij het aanvragen van een uitvaart verzekering een keuze tussen een uitkering in geld bij jouw overlijden, of voor het laten uitvoeren van de uitvaart vanuit jouw verzekering. Op deze manier hebben de nabestaanden geen zorgen en hoeven ze geen rekeningen te voldoen.

Bespreek Yarden of Ardanta met jouw naasten

Bespreek je wensen omtrent de uitvaart met je naasten. Zo kun je direct zorgen wegnemen en ervoor zorgen dat de zaken geregeld worden op een manier die voor iedereen passend is. In feite neem je een uitvaart verzekering voor de nabestaanden. Met een open gesprek zorg je voor rust.

Yarden of Ardanta? De verschillen.

Een opvallend voordeel wat betreft het kiezen van een verzekering voor de uitvaart bij Yarden, is het feit dat kinderen gratis meeverzekerd kunnen worden tot de leeftijd van 21 jaar. Vaak is dit slechts mogelijk tot een leeftijd van 18 jaar. Ook kun je bij Yarden in feite zelf een pakket samenstellen voor de uitvaart. Jij bepaalt welke diensten worden verzekerd en uitgevoerd. Met deze volledige keuzevrijheid is het tevens mogelijk om sommige diensten uit te laten voeren en om sommige zaken over te laten aan de nabestaanden.

Ook kun je bij Yarden veel zaken omtrent jouw uitvaart verzekering zelf regelen via het internet. Stel je persoonlijk advies en contact op prijs? Het grote verschil tussen Yarden of Ardanta is de persoonlijke benadering van Ardanta. Je regelt alle zaken met een adviseur via een webcam, de telefoon of middels een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Zo ontvang je een goed advies wat betreft de keuze voor jouw uitvaart verzekering en kun je alle mogelijke vragen direct stellen.

Een prijsvergelijking voor Yarden of Ardanta

Uiteraard is het belangrijk dat jouw uitvaart goed geregeld is. Maar een goede verzekering afsluiten is alleen een haalbare zaak wanneer de premie voor deze verzekering ook daadwerkelijk binnen je budget past. Zo maak je snel en zeer eenvoudige een goede prijsvergelijking voor Yarden en Ardanta op basis van onze onpartijdige informatie.

5/5 - (9 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert