Uitvaartverzekering Yarden

De uitvaartverzekering Yarden

yarden uitvaartverzekeringYarden is een bekende naam op het gebied van de uitvaartverzekeringen en uitvaartzorg in Nederland. Het bedrijf heeft een goede naam wat betreft het leveren van service en maatwerk voor zowel begrafenissen als crematies. Veel mensen hebben zich dan ook aangesloten bij Yarden. Een uitvaartverzekering Yarden laten berekenen , doe je door simpelweg je geboortedatum en geslacht in te voeren in de online rekenmodule. Je kan zelf de hoogte en samenstelling van het verzekerde bedrag kiezen, Yarden berekent vervolgens de premie voor je. Yarden biedt één verzekering aan, namelijk de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

Voordelen van Yarden:

 Zeer scherpe premie
 100% keuzevrijheid van samenstelling verzekering en uitvaartverzorger
 Kinderen tot 21 jaar kan je gratis meeverzekeren

uitvaartverzekering Yarden bereken je premie

of lees meer informatie

Flexibele uitvaartverzekering van Yarden

Yarden biedt één verzekeringsproduct aan, namelijk de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Deze verzekering is volledig flexibel en kan je naar eigen wens vormgeven. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen of je na overlijden geld uitgekeerd wil hebben, of Yarden de uitvaartkosten wil laten vergoeden. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.
Mochten je wensen in de loop der tijd veranderen, dan is dit geen probleem. De verzekering is altijd tussentijds aan te passen.

Kinderen en de uitvaartverzekering Yarden

Heb je kinderen of een kinderwens? Vanaf 20 weken zwangerschap tot 6 maanden na de geboorte zijn baby’s bij Yarden automatisch gratis meeverzekerd. Dit voor maximaal €2.500, wat mag worden besteed aan uitvaart gerelateerde kosten. Kinderen tot 21 jaar zijn gratis mee te verzekeren, je dient ze wel aan te melden. De verzekerde waarde is dan gelijk aan die van de verzekerde ouder. Je betaalt hier dus geen premie voor. Naast de gratis kinderverzekering, is het ook mogelijk om vanaf de geboorte direct met een betaalde verzekering voor je kind te starten. Voordeel is dan dat, door de jonge leeftijd en lange premielooptijd, het premiebedrag per maand extra laag is. Bij het bereiken van de 21jarige leeftijd verloopt de gratis kinderdekking en kan een eigen betaalde verzekering gestart worden.

Een gratis kinderdekking is niet alleen bij Yarden mogelijk, de meeste uitvaartverzekeraars bieden de mogelijkheid om het kind tot een bepaalde leeftijd gratis mee te verzekeren.

Interesse in reviews en ervaringen Yarden uitvaartverzekering?

Het is mogelijk om reviews en ervaringen Yarden te lezen op onze website zodat je een goede keuze kan maken.

 

uitvaartverzekering bereken je premie

of lees meer informatie

4.4/5 - (9 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)