Uitvaartwensen op papier zetten

Zelf jouw uitvaartwensen op papier zetten


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Wanneer jij komt te overlijden maken jouw naasten een emotionele tijd door. Men heeft verdriet en heeft tegelijkertijd te maken met een grote lijst aan beslissingen die genomen moeten worden. Uiteraard wil men hierbij jouw wensen respecteren. Maar wat zijn jouw wensen? Weet je hoe jouw uitvaart eruit zou moeten zien? Wil je een crematie of een begrafenis? En welke locatie past het best bij jou voor de bijeenkomst voor de uitvaart?

  Het is niet eenvoudig om een goed antwoord te geven op deze vragen voor een ander. Jij kunt jouw geliefden goed op weg helpen en jouw uitvaartwensen op papier zetten. Dat doe je volledig gratis en snel. Zo hoef je maar kort stil te staan bij jouw uiteindelijke overlijden en weet iedereen wat er geregeld dient te worden. Dat geeft rust.

  De uitvaartwensen op papier zetten voor een naaste

  Ben jij degene die waarschijnlijk (mede)verantwoordelijk zal zijn voor het regelen van de uitvaart van een familielid of vriend(in)? Dan is het verstandig om samen eens het gesprek aan te gaan wat betreft de invulling van de uitvaart. Dit is geen makkelijk onderwerp en de drempel om het een en ander bespreekbaar te maken ligt hoog. Door middel van het uitvaartwensen op papier zetten kun je samen het handige laatste wensen formulier doorlopen en de gevraagde informatie invullen.

  Weet iemand juist niet of men een koffietafel of een borrel wil aanbieden na de bijeenkomst voor de uitvaart. Ook dat kun je natuurlijk aangeven op het formulier. In dat geval weten de nabestaanden zeker dat men hier zelf een passende invulling aan kan en mag geven. Kortom, neem samen de tijd om het uitvaartwensen op papier zetten aan te gaan.

  Wat doe je na het uitvaartwensen op papier zetten?

  Heb je het formulier ingevuld en ben je tevreden met de informatie die hierop aangegeven is? Bewaar het formulier dan om eventueel in de toekomst wijzigingen te kunnen maken. Na het uitvaartwensen op papier zetten druk je het formulier eenvoudigweg af. Bewaar een kopie op een handige plek en geef eventuele naasten een kopie. Zorg ervoor dat de belangrijke personen in jouw leven weten waar zij de lijst kunnen vinden wanneer je komt te overlijden.

  Het uitvaartwensen op papier zetten is gratis, ongeacht of je een uitvaartverzekering hebt of niet. Aan de hand van de wensen die je hebt ingevuld kun je overigens wel beter inschatten wat de eventuele kosten van de uitvaart zouden zijn.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   4.9/5 - (11 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert