Uitvaartverzekering berekenen

Het kiezen van de juiste uitvaartverzekering kan veel teweeg brengen. Je bent immers al bezig met het moment dat je komt te overlijden. Wat je dan niet wilt is dat jouw nabestaanden met hoge kosten komen te zitten voor de uitvaart. Een uitvaart is erg persoonlijk en het kiezen van de juiste uitvaartverzekering verschilt dan ook per persoon. Zet voor jezelf goed op een rij wat jij terug zou willen zien in een uitvaart en wat er geregeld moet zijn om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Als je een keuze hebt gemaakt voor een verzekering kun je de uitvaartverzekering berekenen. Zo weet je welke kosten jij zelf hebt aan de verzekering en kan er worden bepaald welk bedrag er voor jouw uitvaart beschikbaar komt. Kijk ook naar verschillende aanbieders als je de uitvaartverzekering berekenen gaat. Elke verzekeraar heeft andere voorwaarden en er worden verschillende mogelijkheden geboden om jouw uitvaartverzekering in te richten.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De kosten voor een natura uitvaartverzekering berekenen

Een mogelijkheid om te kiezen voor een uitvaartverzekering is een naturaverzekering. Bij een uitvaartverzekering in natura leg jij zelf van tevoren vast in de polis welke kosten er op welke manier gedekt moeten worden door de verzekering. Het is vaak al mogelijk om te kiezen welke diensten je wilt gebruiken voor de uitvaart. Denk hierbij aan de keuze voor een bepaalde kist of urn en de rouwauto die er geregeld moet worden. De kosten worden zo vastgelegd dat op het moment van overlijden alles goed is geregeld en jouw nabestaanden zich kunnen richten op het rouwproces in plaats van het regelen van allerlei nodige zaken. Door de kosten van een natura uitvaartverzekering berekenen weet je welke kosten jij zelf hebt om de verzekering te kunnen dekken.

De kosten voor een kapitaal uitvaartverzekering berekenen

Je kunt ook de kosten voor een kapitaal uitvaartverzekering berekenen. Bij een kapitaal uitvaartverzekering wordt er in de polis niet vastgelegd welke diensten worden betaald door de verzekering maar wordt er een bepaald bedrag uitgekeerd aan de nabestaanden. De kosten voor een kapitaal uitvaartverzekering berekenen helpt met het bepalen van de maandelijkse kosten die je zult hebben voor de verzekering. Ook kun je hiermee duidelijk krijgen welk bedrag je beschikbaar wilt hebben op het moment van overlijden. Maak altijd een weloverwogen keuze als je een uitvaartverzekering gaat berekenen. Alleen jij kunt de beste uitvaartverzekering kiezen voor jouw uitvaart. Zet daarom alles goed op een rij en maak een vergelijking aan de hand van onze website.

4.3/5 - (22 stemmen)