Uitvaartverzekering Monuta

Uitvaartverzekering Monuta

monuta uitvaartverzekering

Uitvaartverzekeraar Monuta is een bekende leverancier van diensten en verzekeringen voor de uitvaart in Nederland. Uitvaartverzekering Monuta heeft  een natura uitvaartverzekering waarbij je als nabestaande een groot deel zelf kan besteden. Hiermee heb je dus zelf keuzevrijheid en de zekerheid dat de basis diensten van een crematie of de begrafenis gedekt zijn. Monuta helpt bij het realiseren van een afscheid met een goed gevoel.

uitvaartverzekering bereken je premie

of meer informatie over Monuta

De natura uitvaartverzekering Monuta: dat geeft rust

Bij de natura uitvaartverzekering, ontzorg je jouw nabestaanden compleet. Hiermee bedoelen we dat je in feite verzekerd bent middels een dekkende som voor de door jou gewenste uitvaart. In de polis is vastgelegd dat je wordt begraven of gecremeerd. Ook ligt vast welke uitvaartverzorger zorg zal dragen voor het regelen van je uitvaart. Indien gewenst kunnen de nabestaanden toch kiezen om bepaalde gedeelten van de polis anders uit te laten voeren, in overleg met de verzekeraar. Ze krijgen een bedrag van minimaal € 4500,- om de uitvaart te bepalen.

Volop keuzevrijheid voor een persoonlijke uitvaart

In principe dekt deze uitvaartverzekering van Monuta de uitvaart zoals je die hebt vastgelegd, maar geeft het ook de mogelijkheid dat nabestaanden de vrijheid om extra invulling te geven aan de uitvaart. Dit is voor jezelf en voor de nabestaanden een grote zorg minder. Velen kiezen dan ook voor deze uitvaartverzekering bij Monuta. Het geeft rust. Je kunt vertrouwen op een goede uitvoering van je uitvaart zoals jij die wenst.

uitvaartverzekering bereken je premie

of meer informatie over Monuta

4.7/5 - (15 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)