Uitvaartverzekering ouderen

Met een goede uitvaartverzekering kun je rekenen op rust voor de toekomst. Zo worden de nabestaanden ontzien wat betreft het betalen van de kosten van de uitvaart, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alles al te regelen. Zo hoeven de nabestaanden in een moeilijke periode na het verliezen van een dierbare nog maar weinig zaken uit te zoeken. In de basis zijn er twee manieren waarop de uitvaart verzekerd kan worden met een uitvaartverzekering voor ouderen. De twee meest gewaardeerde opties zijn een kapitaal uitvaartverzekering en een natura uitvaartverzekering.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving
DELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn.

U dient 74 jaar of jonger te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten bij DELA.
Wacht niet: hoe sneller u aanvraagt, hoe lager de premie!Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie


Monuta is met 1,4 miljoen klanten een populaire uitvaartverzekeraar. Je bent levenslang verzekerd voor een uitvaart die bij je past.
U dient 74 jaar of jonger te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Monuta.
Wacht niet: hoe sneller u aanvraagt, hoe lager de premie!Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Een goede uitvaartverzekering voor ouderen afsluiten

Kies je voor een uitvaartverzekering in natura? Dan keert de uitvaartverzekering uit in diensten wanneer je komt te overlijden. Zo wordt alles geregeld zoals je dat voor ogen had. De nabestaanden hoeven zich niet druk te maken wat betreft het regelen en inschakelen van de uitvaartverzorgers, uiteraard afhankelijk van wat je hebt laten vastleggen. Bij een kapitaal uitvaartverzekering wordt een bedrag aan geld uitgekeerd, waarmee de nabestaanden zelf de uitvaart kunnen regelen en betalen. De premie die je voldoet voor de uitvaartverzekering is lager (per maand) wanneer je op een jongere leeftijd een dergelijke verzekering afsluit. Toch is het ook op latere leeftijd nog steeds mogelijk om een goede uitvaartverzekering voor ouderen af te sluiten. Hiervoor geldt vaak wel een maximale leeftijd, waarop men de verzekering nog kan aanvragen.

Tot op welke leeftijd kan men een uitvaartverzekering voor ouderen afsluiten?

Heb je nog niets geregeld voor de uitvaart? Dan geeft het afsluiten van een goede verzekering een goed gevoel voor de toekomst. Een gemiddelde crematie (of begrafenis) kost al gauw duizenden Euro’s. De meeste uitvaartverzekeraars bieden je de mogelijkheid om tot op latere leeftijd een verzekering voor de uitvaart af te sluiten. Bij de bekende uitvaartverzekeraar Dela kan dit bijvoorbeeld tot de leeftijd van 74 jaar. Maak handig gebruik van de mogelijkheid om snel de beste uitvaartverzekering voor ouderen te vinden (tegen de laagste premie). Hiervoor kan men terecht op Alles over Uitvaartverzekeringen.nl, waarop eerlijke en onafhankelijke beschrijvingen te vinden zijn van de Nederlandse uitvaartverzekeraars.

Behaal voordeel met het afsluiten van een senioren uitvaartverzekering

Wacht niet te lang met het afsluiten van de beste uitvaartverzekering die bij je past. Zo ben je gegarandeerd van de laagst mogelijke premie en goede zorg voor de toekomst. Tegenwoordig is het absoluut mogelijk om een uitvaart exact zo uit te laten voeren als je wenst. Bekijk de aanbieders van uitvaartverzekeringen en bespaar op de premie!

3.5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)