Uitvaart Rodion Amirov, ijshockeyer is overleden

IJshockeyer Rodion Amirov is op 21-jarige leeftijd overleden. Hij stierf aan de gevolgen van een hersentumor. Wanneer de uitvaart van deze talentvolle ijshockeyer plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Rodion Amirov, ijshockeyer is slechts 21 jaar geworden

Rodion Amirov was speler van The Maple Leafs uit Canada. De hersentumor werd al vorig jaar geconstateerd. In april 2021 tekende de ijshockeyer een driejarige verbintenis bij de club in Canada, Hij miste het complete vorige seizoen, vanwege de behandelingen die hij moest ondergaan. Heel even leek het de goede kant op te gaan, uiteindelijk kon Amirov zijn strijd niet winnen. ‘We zijn verwoest door dit tragische verlies’, zei Brendan Shanahan, president van The Maple Leafs. ‘Rodion was een geweldige jongen. Hij was steeds vol optimisme en had een bijzondere kijk op het leven. Hij was bovendien iemand met ontzettend veel potentie.’

Wil jij de nabestaanden van Rodion Amirov condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (7 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie