Uitvaart Richard Roundtree, acteur is overleden

Acteur Richard Roundtree, met name bekend van Shafft, is overleden. Hij is 81 jaar oud geworden. Roundtree leed sinds twee maanden aan alvleesklierkanker, daarvoor kreeg hij al te maken met borstkanker. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Ook te zien in Desperate Housewives

Roundtree speelde de rol van John Shaft, een iconische privedetective. Hij was meteen ook de eerste zwarte acteur die echt doorbrak. ´Richard markeerde het keerpunt voor zwarte Amerikaanse hoofdrollen in films´, zo viel te lezen in verschillende media. Behalve in Shaft was Richard Roundtree ook te zien in de rampenfilm Earthquake en in Once upon a time..when we were colored. Ook was hij te zien in de serie Desperate Housewives. Of zijn overlijden ook het einde van de Shaft reeks betekent, moet blijken. De laatste film van de reeks verscheen in 2019, met onder meer Samuel L. Jackson.

Wil jij de nabestaanden van Richard Roundtree condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemala onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie