Uitvaart Paul Sorvino, acteur is overleden

Paul Sorvino is overleden. De acteur is 83 jaar oud geworden. Hij stierf een natuurlijke dood in Indiana, zo heeft zijn familie laten weten. Over de uitvaart van de acteur zijn nog geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Paul Sorvino, acteur is 83 jaar oud geworden

Sorvino had een loopbaan van een halve eeuw. In veel gevallen speelde hij de rol van een koelbloedige gangster. Zo was hij gangster Paulie Cicero in Goodfellas en die van Philp Cerretta in Law & Order. Ook portretteerde hij de boekhouder van James Caan in The Gambler en speelde hij een voorname rol in Romeo and Juliet. In 1973 kreeg hij een Tony nominatie en ook ontving hij voor zijn acteerwerk de Drama Desk Award. ‘Paul Sorvino speelde vaak de rol van gangster. In het echte leven was hij echter een softie eerste klas. Hij had een grote passie voor poëzie, schilderen en opera’, zo liet de familie weten. Sorvino laat een dochter, Amanda, na. Ook zij is overigens actrice.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Paul Sorvino? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie