Uitvaart Pascal Mercier, schrijver is overleden

De Zwitserse schrijver Pascal Mercier is op 79-jarige leeftijd overleden. Waaraan hij precies gestorven is, is niet bekend gemaakt. Ook is nog niet duidelijk wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden.

Uitvaart Pascal Mercier, Zwitserse schrijver is 79 jaar geworden

Het meest bekende werk van Pascal Mercier is zonder enige twijfel ‘Nachttrein naar Lissabon’. Dit boek kwam in 2004 uit. Voor dit boek kreeg hij in ons land het ‘Gouden Boek’. Die krijgen schrijvers van wie een boek meer dan 200.000 keer verkocht is. Mercier had een filosofische achtergrond en dat las je ook nadrukkelijk in zijn boeken terug. De laatste roman van Mercier ‘Het Gewicht van Woorden’ verscheen in 2019. Daarvoor had hij liefst dertien jaar geen boek geschreven. Mercier raakte namelijk in een depressie, toen hij voornamelijk uit Duitsland enorme kritiek kreeg op een boek. Mercier hervond zichzelf echter later en bracht nog verschillende werken uit.

Wil jij de nabestaanden van Pascal Mercier condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie