Uitvaart Park Soo Ryun, actrice is overleden

De bekende Disney+ actrice Park Soo Ryun is overleden. Ze overleed na een tragische val van de trap, nadat ze vrijwel meteen na de val al hersendood was verklaard. Wanneer de uitvaart van Park Soo Ryun plaats zal vinden is niet bekend gemaakt.

Uitvaart Park Soo Ryun, actrice is slechts 29 jaar oud geworden

Veel mensen kennen Park Soo Ryun vooral van de controversiële Disney+ serie ‘Snowdrop’. Afgelopen zondag al viel de actrice van de trap, tijdens een verblijf op het Zuid Koreaanse eiland Jeju. Daar zou ze later die week een optreden verzorgen. Meteen na het ongeval werd ze na het ziekenhuis gebracht Ze werd een aantal keren gereanimeerd. Haar hart kreeg men wel aan de praat, ze bleek echter al snel hersendood. De familie van de actrice heeft ondertussen laten weten dat de organen van Park Soo Ryun zijn gedoneerd. ‘Haar hart klopt dus verder’, zo liet de familie in een emotioneel statement weten, Voor Park Soo Ryun actrice werd, maakte ze onderdeel uit van de bekende K-pop groep Sugar, Ook was ze te zien in de musical I Tenore.

Wil jij de nabestaanden van Park Soo Ryun condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie