Uitvaart Meindert Fennema, politicoloog is overleden

Politicoloog en dwarsdenker Meindert Fennema is overleden. Hij overleed na een lang ziekbed op 77 jarige leeftijd. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is door de directe familie nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Meindert Fennema, dwarsdenker is 77 jaar oud geworden

Fennema was vooral een prominent CPN-lid. Hij is oud-hoogleraar en was eigenlijk heel zijn carrière aan de Universiteit van Amsterdam. Fennema was vooral flamboyant en spraakmakend. Velen noemden hem tegendraads. Zo liet hij tijdens een lezing eens weten dat ‘ook een racist recht heeft op vrijheid van meningsuiting’. Verder begeleidde hij PVV’er Martin Bosma bij diens promotie, want ook ‘racisten hebben recht op promotie’. Fennema groeide overigens op in Zeist, al had hij Friese roots. Binnen de politieke wereld is geschokt gereageerd op het overlijden van Meindert Fennema, die ondanks zijn onvoorspelbare karakter toch zeer geliefd bleek.

Wil jij de nabestaanden van Meindert Fennema condoleren met dit grote verlies? Dan kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Meindert Fennema, politicoloog is overleden”

  1. L.S. Ik heb met Meindert de wereldzeeën bevaren in 1964/5, daarna bleef een sterke, liefdevolle relatie in NL, Spanje en Friesland. Begin 1980 werd het kontakt door mij beëindigd doordat wij ruzie kregen. Ik heb het uiteengaan steeds betreurd en nu
    ook zijn overlijden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie