Uitvaart Margriet Eshuys, zangeres is overleden

Margriet Eshuys is overleden. De bekende zangeres is zeventig jaar oud geworden. Eshuys was al enige tijd ernstig ziek. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Margriet Eshuys, zangeres is zeventig jaar geworden

Eshuys maakte in de zeventiger jaren deel uit van de popgroep Lucifer. Met deze band scoorde ze een grote hit: House for Sale. Deze klassieker uit 1974 is een vaste klant in de Top 2000. Na het avontuur met Lucifer ging Eshuys solo verder. Ze scoorde nog een grote hit met Black Pearl. Verder was ze docente aan het Conservatorium in Alkmaar. Tijdens haar tijd bij Lucifer speelde ze samen met drummer Hennie Huisman. Die reageerde geschrokken op de dood van Eshuys.’Ze was een mooi muzikaal mens en lief’, reageerde hij. ‘Ik ben er kapot van’. Voor haar verdiensten werd Eshuys verschillende keren onderscheiden. Ze won ze een Edison, een Gouden Harp en werd ze benoemd tot Rider in de Orde van Oranje Nassau.

Wil jij de nabestaanden van Margriet Eshuys condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie