Uitvaart John Berylson, eigenaar Millwall is overleden

John Berylson, de eigenaar van voetbalclub Millwall, is plotseling overleden. De preses kwam om het leven na een tragisch ongeval. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt. Berylson is zeventig jaar oud geworden.

Uitvaart John Berylson, preses overleed aan de gevolgen van een ongeval

Berylson was liefst zeventien jaar betrokken bij Millwall. Hij laat een vrouw en drie kinderen achter. ‘Zijn overlijden heeft veel impact. Hij was een geweldige man die toegewijd was aan zijn familie en de club Millwall. Hij was zeer vrijgevig, warm en vriendelijk Hij leidde een zeer kleurrijk leven en was erg begaan met anderen’, zo liet de club via een statement weten. Onder leiding van Berylson promoveerde Millwall twee eer naar het tweede niveau van Engeland. Hij genoot vooral van de status als underdog. Berylson begin in 2006 te investeren in de club. Dat deed hij als eigenaar van zijn bedrijf Chestnut Hill Ventures.

Wil jij de nabestaanden van John Berylson condoleren met dit plotselinge verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie