Uitvaart Henk Tazelaar, oprichter Dordtse seniorenpartij is overleden

Hank Tazelaar, oprichter van de Dordtse seniorenpartij (VSP) is overleden. Tazelaar is 82 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart zijn door de partij die zijn dood bekend maakte geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Henk Tazelaar; politicus is 82 jaar oud geworden

Henk Tazelaar kwam in 2002 namens de VSP in de gemeenteraad. Vervolgens is hij de partij altijd trouw gebleven, ook na zijn pensioen. Toen namelijk werd hij onder meer voorzitter, lijstduwer, opleider voor nieuw talent en promotor van de politieke partij. In totaal was Henk Tazelaar ruim twintig jaar actief in de politieke wereld. Tazelaar stond vooral bekend om zijn zeer nuchtere kijk op zaken. Hij had erg weinig woorden nodig om iets heel erg duidelijk te maken. Verder wordt Tazelaar omschreven als zeer kleurrijk. Hij was een mentor voor andere leden van de partij en had bovendien altijd oog voor de zwakkeren in de samenleving.

Wil jij jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Henk Tazelaar? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie