Uitvaart Heddy Lester, zangeres is overleden

Zangeres Heddy Lester is overleden. Ze is 72 jaar oud geworden. Lester overleed aan de gevolgen van blaaskanker. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is nog niet door de nabestaanden bekend gemaakt.

Uitvaart Heddy Lester, zangeres is 72 jaar oud geworden

Lester overleed in Amsterdam en haar officiële naam was Heddy Affolter. Lester genoot vooral bekendheid vanwege haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met het nummer De Mallemolen. Dat lied werd overigens geschreven door onder meer haar broer Frank. Op het Eurovisie Songfestival eindigde Lester overigens op de twaalfde plaats. Er namen destijds achttien landen deel. Na het Songfestival raakte Lester enigszins in de vergetelheid. De Mallemolen werd nooit een grote hit, maar wel een evergreen die je nog dagelijks in de Nederlandse cafés hoort. Wel was ze nog te zien in verschillende toneelstukken, waarvan Ghetto met tegenspeler Eric Schneider haar tegenspeelster was.

Wil jij de nabestaanden van Heddy Lester condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

10 gedachten over “Uitvaart Heddy Lester, zangeres is overleden”

 1. Heddy was een allround vakvrouw
  met een geweldig gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen maar ook een levensgenieter.ik heb haar meerdere keren mogen ontmoeten en van haar genoten.ikwens Frank en al haar dierbaren veel sterkte.
  Lieve Heddy rest in peace.

  Beantwoorden
 2. Lieve heddy

  Je prachtige stem, je uitbundige lach, de aandacht die je voor me had als klein meisje van amper 11.
  ik zal je vreselijk missen.
  Heel veel sterkte voor Frank en al je dierbaren.
  Pauline

  Beantwoorden
 3. “In de mallemolen van t leven” .
  De realiteit wat was en is t nog steeds een mooi lied. Zo waar t leven is “een mallemolen”.
  Gecondoleerd familie en vrienden van Heddy.
  Rust zacht lieve Heddy.

  Beantwoorden
 4. Heb je 1 keer ontmoet op een mooie zomerse middag in de ouwe Renaultje 5 op de A1. Gaf je een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel. Weet ik hoe het komt maar dat is me bijgebleven tot op heden en heeft indruk op me gemaakt. Snap het nog steeds niet.

  Beantwoorden

Plaats een reactie