Uitvaart Harry Notenboom, Kamerlid is overleden

Voormalig Tweede Kamerlid Harry Notenboom uit Venlo is op 86-jarige leeftijd overleden. Over de doodsoorzaak zijn geen nadere mededelingen gedaan. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Harry Notenboom, oud-Kamerlid is 86 jaar oud geworden

In de zestiger jaren van de vorige eeuw behoorde Notenboom tot de meest invloedrijke Kamerleden van ons land. In die tijd werd hij drie keer gevraagd voor het staatsecretarisschap. Tot drie keer toe weigerde hij. Notenboom werd bekend om de ‘Nacht van Schmelzer’. Tijdens die nacht werd de premier door Schmelzer ten val gebracht. De rol van Notenboom was die volgens de media van ‘spichtige rekenmeester’. Harry Notenboom stapte in 1984 uit de politiek. Vervolgens publiceerde hij boeken over de politiek en bleef hij gevraagd en ongevraagd zijn visie geven over de Nederlandse politiek. Ook was hij werkzaam in het bedrijfsleven en actief voor de jongerenkerk. Notenboom was van geboorte overigens een echte Roosendaler.

Wil jij de nabestaanden van Harry Notenboom condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie