Uitvaart Harold Fentener van Vlissingen, ondernemer is overleden

Ondernemer Harold Fentener van Vlissingen is op 53-jarige leeftijd overleden. Zijn dood kwam plotseling. Waaraan de ondernemer precies is overleden, is niet bekend gemaakt. Ook de datum van de uitvaart is vooralsnog niet bekend.

Uitvaart Harold Fentener van Vlissingen; ondernemer is slechts 53 jaar oud geworden

Fentener van Vlissingen was een telg uit een miljardairsgeslacht. Hij had een eigen investeringsmaatschappij en erfde in 2006 een deel van het familievermogen van zijn overleden vader Frits. Zakenblad Quote schatte het vermogen van Harold Fentener van Vlissingen op ongeveer 500 miljoen euro. De ondernemer bleef graag in de luwte en verscheen slechts zelden in de spotlights. Wat wel bekend is, is dat hij in het begin van zijn loopbaan werkzaam was voor Philips en KLM waar hij als investeerder actief was.

Wil jij de familie van Harold Fentener van Vlissingen condoleren met het grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (2 stemmen)
Redactie

4 gedachten over “Uitvaart Harold Fentener van Vlissingen, ondernemer is overleden”

 1. Ik zoek contact met familie. Harold was als dienstplichtige bij mij werkzaam. We hebben leuke dingen meegemaakt zoals een tocht door de Kanaaltunnel. Ik heb hier nog de nodige foto’s van. Graag wil ik die opsturen naar de familie.
  Bart Richters (77)
  Majoor bd der Cavalerie
  Marnixlaan 441
  3132 PM Vlaardingen
  Post@bensrichters.nl

  Beantwoorden

Plaats een reactie