Uitvaart Hans Kemmink, modeontwerper is overleden

Hans Kemmink is overleden, zo heeft zijn dochter Carmen via Instagram bekend gemaakt. Kemmink is 75 jaar oud geworden en hij was een zeer bekende modeontwerper en fotograaf. Waaraan Kemmink is overleden is niets bekend gemaakt, zoals ook niet bekend is wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Hans Kemmink, modeontwerper is 75 jaar oud geworden

Hans Kemmink runde samen met zijn vrouw Puck Kroon het bekende en bekroonde modelabel Puck & Hans. Samen met zijn vrouw maakte Hans Kemmink zeer populaire creaties. Daarvan maakten onder meer prinses Irene, Candy Dulfer, Marina Abramovic en Sonja Barend gretig gebruik. De creaties waren doorgaans een combinatie van dure materialen met bijvoorbeeld hulstbladeren en toiletdekselscharnieren. Hans Kemmink had drie winkels in ons land, een in Den Haag, een in Rotterdam en een op het Rokin in Amsterdam. Voor de creaties ontving Hans Kemmink verschillende prijzen waaronder de Fil d’Or en de Max Heymans Ring. Kemmink was zoals men dat noemde ene echte self made man.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Hans Kemmink? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

4.2/5 - (5 stemmen)
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Hans Kemmink, modeontwerper is overleden”

 1. Lieve Puck, Carmen,
  Gecondoleerd met het grote verlies van Hans. Ik ben een groot bewonderaar van jullie. Ik kocht al bij jullie vanaf het eerste moment in Rotterdam . Heel veel sterkte, liefs!!!

  Beantwoorden
 2. Puck u had een prachtige man en metgezel waar u met verwondering op terug kan kijken.
  Veel trost toe gewenst voor u en uw familie.
  Willy Anna van der Hulst {Rokin Amsterdam}

  Beantwoorden

Plaats een reactie