Uitvaart Eelco Bruinsma, KNVB bestuurder is overleden

Eelco Bruinsma, KNVB bestuurder en directeur van een school in Franeker, is overleden. Bruinsma is 62 jaar oud geworden. Hij overleed tijdens zijn vakantie. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Eelco Bruinsma, hij overleed tijdens zijn vakantie

Bruinsma was sinds oktober 2020 KNVB bestuurder en maakte onderdeel uit van de KNVB Ledenraad. Hij vertegenwoordigde Kieskring 2, ofwel District Noord. Bruinsma was iemand die dacht in mogelijkheden en altijd zeer positief gestemd was. Bruinsma was zelf meer dan vijftig jaar lid van voetbalvereniging Leeuwarder Zwaluwen. Nog steeds voetbalde hij er, in het 45-plus team. Verder was hij er trainer, leider, bestuurder en een periode vicevoorzitter. In het dagelijks leven was hij directeur van een middelbare school in Franeker. Binnen zowel de voetbalwereld als op school is geschokt gereageerd op het plotselinge overlijden van Eelco Bruinsma.

Wil jij de nabestaanden van Eelco Bruinsma condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (8 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie