Uitvaart Charlie Witlox, ondernemer is overleden

Charlie Witlox is op 33-jarige leeftijd overleden. De Nederlander kwam om bij een kitesurf ongeluk in Zuid Afrika. Wanneer de uitvaart van Charlie Witlox plaats zal vinden is niet bekend gemaakt.

Uitvaart Charlie Witlox, ondernemer is slechts 33 jaar oud geworden

Witlox, oprichter van Charlie’s Travels, werd tweehonderd meter over het strand meegesleurd. Hoewel de ambulance snel ter plaatse was, overleed de Nederlander niet vele later aan de gevolgen van het ongeluk in het ziekenhuis. Witlox groeide op in Nederland, maar woonde al jarenlang in Kenia. Voor het ongeluk gebeurde, waren watersporters nog gewaarschuwd voor stormachtige wind en metershoge golven. Witlox richtte reisorganisatie Charlies’s Travels op. Hij organiseerde vooral reizen naar Zuid Afrika, Namibie en Tanzania.

Wil jij de nabestaanden van Witlox condoleren met dit grote verlies? Dit kan hier op AllesOverAandelen.com, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Charlie Witlox, ondernemer is overleden”

  1. Lieve ouders van Charlie,
    Gecondoleerd met het overlijden van uw zoon, wij als ouderen, toen 65 en 70 jaar , hebben hem leren kennen door onze Kenya reis door hem te laten organiseren. Daarbij liet hij ons veel foto’s zien van uw reizen met hem. We werden dan ook gevraagd door hem om als ‘ouderen’ een promotiefilm te laten maken in Ethiopië voor zijn reisbureau. Vandaar dat wij hem vele malen hebben gesproken, ook hier in Nederland . U mag trots zijn om de gekke, enthousiaste en vrolijke Charlie als zoon te hebben. Wij wensen en uw naasten heel veel sterkte met dit verlies. We zijn er kapot van!

    Beantwoorden

Plaats een reactie