Uitvaart Apollonius Konijnenburg, zaakwaarnemer is overleden

In Italië is zaakwaarnemer Apollonius Konijnenburg overleden. De zaakwaarnemer is 84 jaar oud geworden. Hij leed al enige jaren aan dementie. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is niet door de familie bekend gemaakt.

Uitvaart Apollonius Konijnenburg, zaakwaarnemer is 84 jaar oud geworden

Konijnenburg bracht onder meer Ruud Gullit en Marco van Basten naar Ac Milan en Wim Kieft naar Pisa. Na Cor Cister was hij de tweede grote voetbalmakelaar in ons land. Konijnenburg was een bon vivant. Hij was niet eens echt zakelijk ingesteld. Hij was bovenal charmant en een echte levensgenieter. Konijnenburg woonde al geruime tijd in Italië. De laatste jaren hield hij zich met name bezig met muziek en kunst. In de voetballerij zag je hem in elk geval niet meer. De NOS maakte in 2003 een documentaire ‘De Drie van Milaan’. In die documentaire kwam ook Konijnenburg aan het woord. Voor het overige hield hij zich de afgelopen jaren – ook door zijn ziekte – vooral afzijdig.

Wil jij de nabestaanden van Apollonius Konijnenburg condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (3 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie