Uitvaart Albert de Booij, rechterhand Pim Fortuyn is overleden

Albert de Booij is overleden. De voormalige rechterhand van Pim Fortuyn is 74 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan. Wel is duidelijk geworden dat de uitvaart van Albert de Booij in besloten kring plaats zal vinden.

Uitvaart Albert de Booij, rechterhand Pim Fortuyn is 74 jaar oud geworden

Albert de Booij was overigens meer dan alleen de rechterhand van Pim Fortuyn. Zo richtte hij Speakers Academy op en kan hij omschreven worden als een zeer succesvol ondernemer. De Booij was getrouwd met de Argentijnse kunstenares Solange de Booij-Kirschen. In 1997 richtte hij Speakers Academy op. De Booij kreeg echter vooral grote bekendheid vanwege de politiek. Vanaf het begin van Fortuyns politieke loopbaan was hij zijn rechterhand. Hij richtte amen met Fortuyn op 10 februari 2002 LPF op. Binnen de partij nam hij zelf de functie mediastrateeg op zich. De Booij was waar Fortuyn was. Hij was ook ooggetuige van de moord op de Rotterdamse politicus. Na de moord trad De Booij terug uit de politiek.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Albert de Booij? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Albert de Booij, rechterhand Pim Fortuyn is overleden”

  1. Lieve nabestaanden, mijn innige deelneming met het verlies. Veel zaken gedaan met Albert. Altijd fantastisch. Heb een groot evenement georganiseerd bij Ferro Holland B.V. Bewaar heel veel goede herinneringen aan hem. Moest van de week aan hem denken en toen ik hem opzocht zag ik het tragisch bericht. Heel veel sterkte met dit grote verlies. Met liefde, margo

    Beantwoorden
  2. Wat een Geweldige man. Hij gaf mij zo veel mee al heb ik hem maar een paar keer ontmoet. Mijn medeleven aan alle nabestaanden en in het bijzonder Solange.

    Beantwoorden

Plaats een reactie