Monuta of Yarden?

OmschrijvingMonuta is met 1,4 miljoen klanten een populaire uitvaartverzekeraar. Je bent levenslang verzekerd voor een uitvaart die bij je past. Bereken vrijblijvend je premie Yarden is meestal de goedkoopste uitvaartverzekeraar. Je ontvangt 10% extra budget voor een uitvaart en kinderen tot 21 jaar verzeker je gratis mee. Bereken vrijblijvend je premie
Kinderen gratis meeverzekerd
Tot 18 jaar
Tot 21 jaar
Korting
X
√ 10% bij keuze voor Yarden uitvaartverzorging
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Kiezen voor de Monuta of Yarden uitvaart verzekering?

Mede door de aantrekkelijke premies voor het verzekeren van de uitvaart, kiezen steeds meer mensen voor het afsluiten van een verzekering voor de crematie of begrafenis. Zo zorg je er zelf voor dat jouw nabestaanden bij jouw overlijden geen zorgen hebben wat betreft het voldoen van (vaak onverwachte) rekeningen. Maar hoe kies je bijvoorbeeld tussen uitvaart verzekeraars zoals Monuta of Yarden? En hoe weet je wat de voordelen zijn bij beide verzekeraars? We vertellen het je graag.

Waar op letten bij de uitvaartverzekering bij Monuta of Yarden?

Bij zowel Monuta als bij Yarden kan gekozen worden voor een verzekering van de uitvaart in geld (een kapitaal uitvaart verzekering) of in diensten. Het is belangrijk om te weten dat, wanneer gekozen wordt voor een uitkering in geld bij het overlijden, de nabestaanden het vrijgekomen bedrag bij Monuta volledig vrij kunnen besteden. Tevens is het mogelijk om kinderen tot de leeftijd van 18 jaar bij Monuta gratis mee te verzekeren voor de uitvaart. Monuta heeft als uitvaartverzorger zelf de beschikking over een groot aantal mooie uitvaartcentra in ons land. Hierdoor kunnen diensten tegen een scherp tarief worden aangeboden aan degenen die bij Monuta verzekerd zijn. Nog een belangrijk verschil tussen Monuta of Yarden is het feit dat je bij Monuta zelf met een uitvaartverzorger kunt spreken over de door jou gewenste uitvaart.

Een prijsvergelijk tussen Monuta of Yarden

Afhankelijk van de leeftijd waarop je instapt in de uitvaart verzekering bij Monuta of  bij Yarden, wordt een premie berekend. Zo is de verschuldigde premie afhankelijk van de leeftijd, maar ook van de wensen die men heeft wat betreft de uitvoering van de diensten omtrent de uitvaart. Het is goed om te weten dat Yarden, wanneer je er voor kiest om Yarden de volledige uitvoering van de uitvaart te laten verzorgen, je tien procent extra bestedingsruimte geeft op het verzekerde bedrag. Hiermee kunnen de nabestaanden extra wensen inwilligen. Ook bepaal je bij Yarden zelf het bedrag waarvoor je verzekerd wilt zijn. Is dit bedrag bij het overlijden te laag ingeschat? Dan moeten de nabestaanden geld bijbetalen om de rekeningen te voldoen.

Maak zelf snel een goede vergelijking tussen de diensten en de premies bij deze beide verzekeraars voor de uitvaart. Zo ontdek je snel welke verzekering het meest gunstig is voor jouw persoonlijke situatie. Hiervoor kun je rekenen op onze onafhankelijke informatie en rekenen op een duidelijk beeld van de kosten en de mogelijkheden.

 

4.9/5 - (11 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert