Lifetri uitvaartverzekering

Maak kennis met de Lifetri uitvaartverzekering

De bekende verzekeraar voor uitvaartverzekeringen Nuvema is sinds 1959 een begrip in ons land. In september van het jaar 2018 werd deze maatschappij overgenomen door Lifetri. De ruim 185.000 houders van een polis bij Nuvema blijven uiteraard recht houden op alle diensten waar zij voor verzekerd zijn. Daar kan men op rekenen. Langzaam zal de naam van Nuvema dus verdwijnen. Hiervoor in de plaats komt de Lifetri uitvaartverzekering. Ook bij Lifetri kun je goed terecht voor een voordelige polis waarmee je een goede verzekering afsluit voor de kosten van jouw crematie of begrafenis. Zo hoeven jouw nabestaanden in een moeilijke tijd niet ook nog om te gaan met rekeningen voor jouw uitvaart. Dat voelt prettig.

Vergelijk Lifetri uitvaartverzekering met andere verzekeringen:


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Kiezen voor de Lifetri uitvaartverzekering

Lifetri biedt uitstekende polissen aan voor de kosten van een uitvaart. Net zoals dit bij Nuvema het geval was zal men zoveel mogelijk werken met lokale aanbieders van diensten omtrent de uitvaart. Hierdoor blijven de kosten laag. Ook de service die de Lifetri uitvaartverzekering biedt is goed. De personeelsleden (ruim 50 personen) die bij Nuvema werkzaam waren, blijven in dienst bij Lifetri Voor degenen die al een polis hadden en hierover af en toe contact hadden met de eigen adviseur, verandert er dus niet veel.

Een nieuwe polis met de Lifetri uitvaartverzekering

Voor je overgaat tot het afsluiten van een verzekering is het altijd meer dan verstandig om eerst een goede vergelijking te maken tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen en de mogelijkheden wat betref de polissen die je kunt afsluiten. Met de onafhankelijke vergelijker en de uitgebreide informatie op AllesoverUitvaartverzekeringen.nl weet je snel welke polis de meest voordelige mogelijkheden biedt voor jouw situatie. Kies je voor de Lifetri uitvaartverzekering? Dan kies je voor een goedkope polis waarmee je de kosten van jouw crematie of begrafenis kunt dekken. Ieder jaar weer wordt er gratis gecontroleerd of jouw polis up to date is. Zo kom je met de Lifetri uitvaartverzekering nooit voor verrassingen te staan.

Kiezen voor de Lifetri uitvaartverzekering of toch voor een andere maatschappij?

Baseer jouw voorkeur voor een bepaalde verzekering, zoals de Lifetri uitvaartverzekering, niet alleen op de kosten. Bekijk ook of je bijvoorbeeld extra kortingen krijgt bij het meeverzekeren van je partner. Kun je kinderen gratis meeverzekeren? Ook dan bespaar je. Kortom, vergelijk de Lifetri uitvaartverzekering en bekijk ook de mogelijkheden bij verzekeraars zoals Dela en andere maatschappijen. Dan weet je zeker dat je goed zit.

5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert