Laatste wensen formulier

Het laatste wensen formulier


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Het van dichtbij mee moeten maken van het overlijden van een naaste is niet alleen pijnlijk, maar verloopt soms ook moeizaam. Na het overlijden van de persoon moet er immers veel geregeld worden. Hopelijk heeft men een uitvaartverzekering afgesloten, waarmee de kosten van de uitvaart kunnen worden voldaan. Dat scheelt al veel zorgen en voorkomt het mogelijk moeten afsluiten van een eventuele lening om ervoor te zorgen dat de laatste wensen van de overleden persoon ingewilligd kunnen worden. Maar wat zijn die laatste wensen? Hoe weet je wat het juiste afscheid is? Met het laatste wensen formulier beschik je over een duidelijk document waarin iedereen de laatste wensen duidelijk kan aangeven.

  Wat biedt het laatste wensen formulier?

  Op ons laatste wensen formulier kun je zelf voor later aangeven hoe je jouw uitvaart voor je ziet. Welke zaken wil je geregeld hebben en hoe geef je zelf vorm aan jouw uitvaart? Jij maakt het zelf duidelijk. Dat biedt de nabestaanden een enorme bron van rust. Er hoeven geen moeilijke kwesties besproken te worden. Er hoeft niet gespeculeerd te worden en discussies kunnen volledig worden vermeden. Jij weet zeker dat men alle mogelijke duidelijkheid heeft over jouw wensen. Zorg er dus voor dat jij jouw wensen formulier hebt ingevuld. Daarna leef je zorgeloos verder.

  Gratis het laatste wensen formulier gebruiken

  Ben je wel of niet verzekerd voor de kosten van jouw uitvaart? Om gebruik te maken van het laatste wensen formulier maakt het niet uit. We bieden je de mogelijkheid om het formulier gratis te gebruiken. Met deze gratis dienst schep je duidelijkheid voor jezelf en jouw geliefden. Vul het formulier in, print het uit en bewaar het op een handige plek. Ook kun je een kopie van het formulier aan jouw naasten geven, of uiteraard bespreken waar het document gevonden kan worden.

  Het laatste wensen formulier is geen codicil

  Het laatste wensen formulier is dus 100% gratis. Iedereen kan hier gebruik van maken. Het is wel belangrijk om te weten dat het laatste wensen formulier geen vervanging is voor bijvoorbeeld een testament of een codicil. Hiervoor ga je naar een notaris. Wel schept het laatste wensen formulier totale duidelijkheid wat betreft het regelen van de uitvaart die jij wenst. Aan de hand van jouw wensen kun je eventueel bepalen of jouw natura of kapitaal uitvaartverzekering de kosten van jouw wensen volledig dekt. Zo heb je alles goed geregeld, 100% gratis.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (13 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert
   Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)