Kattenverzekering uitvaart

Kattenverzekering uitvaart regelen

Een kat is een eigenwijs maar speels en avontuurlijk huisdier. Katten hebben sterkte karakters en door hun pluizige voorkomens zijn ze erg geliefd bij de mens. Een kitten in huis geeft je veel plezier. Maar een kat in huis nemen brengt ook verantwoordelijkheid vanuit jouw kant met zich mee. Jij zorgt ervoor dat de kat niets tekort komt. Wanneer het dier ziek wordt dien je ermee naar de dierenarts te gaan. En als de kat komt te overlijden wil je hem/haar vast een passend afscheid geven. Dan is het wel zo handig als jouw kat goed verzekerd is. Een kattenverzekering uitvaart sluit je al af tegen een premie van onder de 10 euro per maand. Maar welke kosten zijn gedekt als je een kattenverzekering met uitvaart afsluit? Je krijgt antwoord op deze vraag in dit artikel.

Kattenverzekering Omschrijving


RatingRatingRatingRatingRating
Bereken premie >
Petplan Kattenverzekering - Crematie
Petplan is een populaire huisdierenverzekeraarHet is mogelijk om voor een aanvullend pakket voor crematie te kiezen. 80% van de kosten voor individuele of collectieve crematie inclusief vervoer na het overlijden worden dan vergoedt.

Je eigen bijdrage is 20% van de kosten voor crematie en vervoer. Bereken vrijblijvend je premie

petplan

of Bereken je premie


RatingRatingRatingRating
Bereken premie >
OHRA Kattenverzekering - Crematie
OHRA biedt al jarenlang met succes de kattenverzekering aan. Met de dekking Crematie vergoeden ze € 250,- voor de crematie en het vervoer. Bereken vrijblijvend je premie
ohra

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
HEMA Kattenverzekering - Crematie
Met de HEMA Kattenverzekering is het mogelijk om te kiezen voor de crematiedekking. Deze aanvullende dekking kattenverzekering vergoedt de kosten van de crematie van jouw kat en de kosten die verbonden zijn aan het vervoer naar een Nederlands crematorium naar keuze.Bereken vrijblijvend je premie

hema

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
Inshared Kattenverzekering - Crematie
Als je bij Inshared Kattenverzekering kiest voor het Huisdier & Zorg 100% pakket dan krijg je een crematie 100% vergoed. Bereken vrijblijvend je premie

inshared Uitvaart

of Bereken je premie

Kattenverzekering uitvaart: het mooiste afscheid voor jouw kat

Jouw kat is belangrijk voor je en als het dier overlijdt is het fijn om een mooi afscheid te regelen. Met een kattenverzekering uitvaart zorg je ervoor dat je een crematie of begrafenis voor jouw kat kan uitvoeren. Je mag zelf kiezen wat je fijner vindt, de uitvaart mag geheel volgens jouw wensen vormgegeven worden. Veel dierencrematoria bieden je de mogelijkheid om in rust afscheid te nemen van jouw kat. Het dier mag tot 7 dagen lang bewaard worden maar dan is het toch echt tijd om de crematie uit te voeren. Het is zelfs mogelijk om de kat wat favoriete speeltjes mee te geven tijdens de crematie.

De as van de kat mag je mee naar huis nemen. Strooi het in een mooie urn of maak er zelfs een herdenkingshanger van voor aan je ketting. Er zijn heel veel mogelijkheden waarop jij de as van jouw kat een mooie plek in huis of in je leven kunt geven. Voor meer informatie kan je één van de speciale dierencrematoria in Nederland benaderen.

Waarom sluit je een kattenverzekering met uitvaart af?

Een kattenverzekering met uitvaart is belangrijk als je een kat in huis hebt. Wanneer jouw kat overlijdt mag je hem niet zomaar in de tuin begraven. Sommige gemeenten delen hier boetes voor uit. Om dit te voorkomen en niet op te draaien voor de hoge kosten van een uitvaart voor jouw dier kan je een kattenverzekering uitvaart afsluiten. Een huisdierenverzekering kan je zowel online, telefonisch als bij een loket afsluiten. Veel bekende verzekeraars bieden ook een huisdierenverzekering aan. Het is belangrijk dat je goed uitzoekt welke kosten de basisverzekering voor je dekt.

Een uitvaart voor je kat valt vaak buiten de basisverzekering en hiervoor zou je dus een aanvullend pakket moeten selecteren. Je betaalt dan iets meer premie per maand maar dat is het uiteindelijk zeker waard. Wanneer je graag een liefdevol afscheid voor je kat wil organiseren, scheelt het erg in kosten op het moment dat je een kattenverzekering met uitvaart hebt.

Bekijk verschillende huisdierenverzekeraars op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl

Een kattenverzekering uitvaart zorgt ervoor dat je op een waardige manier afscheid kan nemen van je overleden kat. Het is nooit leuk om jouw lieve huisdier te moeten missen. Des te fijner het is als je weet dat jouw kat het afscheid krijgt wat hij/zij verdient. De kattenverzekering uitvaart zorgt ervoor dat je kan kiezen voor een begrafenis of een crematie voor de kat. Op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl kan je meerdere soorten huisdierenverzekeraars met elkaar vergelijken. Zoek uit welke verzekeraar bij je past en waar je een goede premie en kwaliteitverhouding hebt. Lees je ook goed in omtrent het eigen risico en de voorwaarden voor aanvullende verzekeringen. Want de uitvaart van jouw kat valt waarschijnlijk onder één van de aanvullende pakketten. Het zou namelijk zonde zijn als je jouw dier verkeerd laat verzekeren.

Rate this page
Redactie