Kattenverzekering begrafenis

Kattenverzekering met begrafenis

De kat is één van de meest populaire huisdieren van Nederland. Katten zijn goede gezelschapsdieren en vaak ook best wel zelfvoorzienend. Je hoeft ze alleen eten en drinken te geven en de kat kan zich verder zelfstandig prima vermaken. Katten zijn goede huisdieren voor werkende mensen, doordat de dieren vaak goed alleen thuis kunnen blijven. Wanneer je een kat koopt, is het belangrijk om na te denken over een kattenverzekering. Een kattenverzekering begrafenis is aan te raden op het moment dat je een kat in huis neemt. Dan ben je namelijk verzekerd voor de kosten van een begrafenis op het moment dat jouw kat komt te overlijden. Hoe neem je afscheid van jouw kat en wat is de premie van een kattenverzekering met begrafenis? In dit artikel krijg je er meer informatie over.

Kattenverzekering Omschrijving


RatingRatingRatingRatingRating
Bereken premie >
Petplan Kattenverzekering - Crematie
Petplan is een populaire huisdierenverzekeraarHet is mogelijk om voor een aanvullend pakket voor crematie te kiezen. 80% van de kosten voor individuele of collectieve crematie inclusief vervoer na het overlijden worden dan vergoedt.

Je eigen bijdrage is 20% van de kosten voor crematie en vervoer. Bereken vrijblijvend je premie

petplan

of Bereken je premie


RatingRatingRatingRating
Bereken premie >
OHRA Kattenverzekering - Crematie
OHRA biedt al jarenlang met succes de kattenverzekering aan. Met de dekking Crematie vergoeden ze € 250,- voor de crematie en het vervoer. Bereken vrijblijvend je premie
ohra

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
HEMA Kattenverzekering - Crematie
Met de HEMA Kattenverzekering is het mogelijk om te kiezen voor de crematiedekking. Deze aanvullende dekking kattenverzekering vergoedt de kosten van de crematie van jouw kat en de kosten die verbonden zijn aan het vervoer naar een Nederlands crematorium naar keuze.Bereken vrijblijvend je premie

hema

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
Inshared Kattenverzekering - Crematie
Als je bij Inshared Kattenverzekering kiest voor het Huisdier & Zorg 100% pakket dan krijg je een crematie 100% vergoed. Bereken vrijblijvend je premie

inshared Uitvaart

of Bereken je premie

Hoe neem jij afscheid van jouw kat met een kattenverzekering begrafenis?

Een kattenverzekering begrafenis zorgt ervoor dat je op een gepaste manier afscheid kan nemen van jouw huisdier. Wanneer je het dier jarenlang in huis hebt gehad en de kat opeens wegvalt, kan dit een groot gat achterlaten. Het is niet vreemd dat je gevoelens van rouw ervaart op het moment dat jouw kat overlijdt. Hoe mooi is het dan als je door een kattenverzekering begrafenis een afscheidsceremonie kan houden. In Nederland bestaan er een stuk of 20 dierenbegraafplaatsen. Op internet is terug te vinden of er ook een bij jou in de buurt gevestigd is. Op een dierenbegraafplaats kan je een mooie gedenkplek voor jouw kat maken. En dan kan je het dier altijd nog even opzoeken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Dierenbegraafplaatsen werken samen met verzekeraars om de kat naar zijn/haar laatste rustplaats te begeleiden. Je kan zelfs een grafsteen met de naam van de kat en een mooie foto op de dierenbegraafplaats laten neerleggen.

Kattenverzekering begrafenis: bereken jouw premie

Een kattenverzekering met begrafenis zit vaak niet in de basisverzekering. Dus als je een kattenverzekering begrafenis wil afsluiten, kies dan voor de optie waarbij je wel gedekt bent voor de kosten van de begrafenis van jouw kat. Vaak zit dit inbegrepen bij een aanvullende verzekering. De premie voor een kattenverzekering ligt al snel onder de 10 euro per maand. Natuurlijk betaal je iets meer premie als je ervoor kiest om de kat aanvullend te laten verzekeren. Voor dat geld is jouw kat medisch gedekt en kan je ook op een waardige manier afscheid nemen, mocht het zover komen. Met een kattenverzekering ben je vaak ook gedekt tegen ongelukken, dus ook als jouw dier wordt aangereden omdat de kat buiten mag komen.

Sommige verzekeraars bieden meerdere pakketten aan. Je kan ook voor een semi-aanvullende verzekering kiezen waarbij de helft van de kosten voor een begrafenis wordt gedekt. Zo lang je de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijkt kan je kiezen voor de kattenverzekering die bij jouw situatie past.

Kies uit verschillende verzekeraars via Allesoveruitvaartverzekeringen.nl

Een kattenverzekering begrafenis valt vaak onder de aanvullende dierenverzekering. Om een verzekeraar te vinden die bij jouw kat past, is het handig om je goed in te lezen. Op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl kan je de uitvaartverzekering vergelijken. Er is een handig overzicht te vinden van een aantal goede huisdierenverzekeraars. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kan je contact opnemen met hun klantenservice. Laat je goed informeren over welke zaken er wel of niet gedekt worden als je de basis- of aanvullende kattenverzekering begrafenis afsluit. Het is aan te raden om een verzekering voor jouw kat te nemen, dan zijn naast de uitvaartkosten ook veel medische kosten gedekt. Wanneer je de kat medisch kan laten helpen, kan je het huisdier wellicht nog langer in goede gezondheid bij je houden.

Rate this page
Redactie