Huisdierenverzekering uitvaart

huisdierenverzekering uitvaart

Huisdieren maken ons leven een stuk vrolijker en gezelliger. Niet iedereen is gek op dieren en dat is ook niet erg. Maar voor degenen die wel graag dieren om zich heen hebben, kan het aanschaffen van een huisdier geweldig zijn. In Nederland mag je veel soorten dieren als huisdier houden. Maar de meest gangbare huisdieren zijn toch wel de knaagdieren, katten en honden. Op het moment dat je een huisdier koopt, is het handig om jouw dier te laten verzekeren. Vooral honden en katten kunnen erg prijzig worden op het moment dat zij ziek zijn. Een bezoekje aan de dierenarts kan oplopen tot in de duizenden euro’s. En heb je er al eens over nagedacht wat je moet doen als jouw huisdier komt te overlijden? Het is raadzaam om een huisdierenverzekering uitvaart af te sluiten. Dan ben je zowel voor medische- als overlijdenskosten gedekt.

Vergelijk nu de beste huisdierenverzekering:

Huisdierenverzekering Omschrijving


RatingRatingRatingRatingRating
Bereken premie >
Petplan Huisdierenverzekering - Crematie
Petplan is een populaire huisdierenverzekeraar. Het is mogelijk om voor een aanvullend pakket voor crematie te kiezen. 80% van de kosten voor individuele of collectieve crematie inclusief vervoer na het overlijden worden dan vergoedt.

Je eigen bijdrage is 20% van de kosten voor crematie en vervoer. Bereken vrijblijvend je premie

petplan

of Bereken je premie


RatingRatingRatingRating
Bereken premie >
OHRA Huisdierenverzekering - Crematie
OHRA biedt al jarenlang met succes de huisdierenverzekering aan. Met de dekking Crematie vergoeden ze € 250,- voor de crematie en het vervoer. Bereken vrijblijvend je premie
ohra

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
HEMA Huisdierenverzekering - Crematie
Met de HEMA Huisdierenverzekering is het mogelijk om te kiezen voor de crematiedekking. Deze aanvullende dekking huisdierenverzekering vergoedt de kosten van de crematie van jouw kat en de kosten die verbonden zijn aan het vervoer naar een Nederlands crematorium naar keuze.Bereken vrijblijvend je premie

hema

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
Inshared huisdierenverzekering - Crematie
Als je bij Inshared Huisdierenverzekering kiest voor het Huisdier & Zorg 100% pakket dan krijg je een crematie 100% vergoed. Bereken vrijblijvend je premie

inshared Uitvaart

of Bereken je premie

Huisdierverzekering uitvaart: wat houdt het in?

Voor mensen bestaan er aparte uitvaartverzekeringen. Bij dieren is dit echter niet het geval. Op het moment dat je een huisdier aanschaft, is het goed om er een huisdierenverzekering bij te nemen. Niet elk huisdier heeft een eigen verzekering nodig. Het ligt aan de diersoort of dit rendabel gaat zijn of niet. Een huisdierverzekering is namelijk niet per se nodig bij een goudvis of een hamster. Eigenlijk past het beter bij de wat grotere dieren zoals honden, katten en zelfs paarden. Op het moment dat je een huisdierenverzekering afsluit ben je ook gedekt voor de kosten van de uitvaart van het dier. Een huisdierenverzekering uitvaart helpt je om op een waardige manier afscheid te nemen van het dier.

De huisdierenverzekering uitvaart laat je de uitvaart van jouw huisdier naar eigen wens invullen. Een huisdierenverzekering uitvaart is altijd een verzekering die in natura uitbetaald. Je ontvangt geen geld als jouw huisdier komt te overlijden. Maar de verzekering neemt de verzorging van de uitvaart voor je uit handen. Zij zorgen ervoor dat jouw dier wordt opgehaald, gecremeerd of begraven en daarnaast kan je ervoor kiezen of zij het as uitstrooien of dat zij dit in een mooie urn bij jou thuis afleveren.

Op deze manier haal jij alles uit je huisdierenverzekering uitvaart

Een huisdierenverzekering voor de uitvaart is een goed idee als je al weet dat jij jouw dier wil laten cremeren. Er bestaan speciale dierencrematoria waar jij jouw huisdier naartoe kunt brengen op het moment dat hij/zij is overleden. In deze crematoria kan je kiezen voor een collectieve of individuele crematie. De collectieve crematie houdt in dat jouw dier tegelijk met andere dieren gecremeerd wordt. Dit kan leiden tot as van verschillende dieren in jouw urn. Maar als je jouw dier toch uit wil laten strooien, maakt dat niet uit. De huisdierenverzekering voor de uitvaart bied je de optie om jouw dier individueel te laten cremeren op het moment dat je graag de urn met jouw overleden huisdier in huis wil neerzetten. Dan weet je zeker dat je alleen de as van jouw trouwe viervoeter in de urn hebt zitten.

Vergelijk huisdierverzekeraars op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl

Op het moment dat je een huisdierverzekering uitvaart wil afsluiten, kan je jezelf het beste inlezen in de verschillende aanbieders die er op de markt zijn. En daarmee wil Allesoveruitvaartverzekeringen.nl je graag helpen. Op deze site vind je een overzicht terug van welke huisdierverzekeraars er op de markt zijn. Hierdoor kan je makkelijk en snel de huisdierverzekering uitvaart vinden die bij jou en je huisdier past. Want op het moment dat jouw trouwe beestje overlijdt, gun je hem/haar een passend en liefdevol afscheid. En het is al helemaal fijn als de kosten voor de uitvaart dan worden gedekt door een verzekeraar. Dus bereid je goed voor en sluit een huisdierenverzekering af op het moment dat jij jouw huisdier aanschaft.

Rate this page
Redactie