Hondenverzekering begrafenis

hondenverzekering begrafenis

Jouw hond is belangrijk voor je. Jullie leven samen, doen van alles om in beweging te blijven en gaan met elkaar op avontuur. Jouw hond en jij zijn onafscheidelijk en jullie zorgen voor elkaar. Op momenten dat jullie je sip of ziek worden, zijn jullie er voor elkaar. Vandaar dat het noodzaak is om een huisdierenverzekering aan te vragen. Wanneer de hond ziek is en een bezoek aan de dierenarts nodig is, is het fijn als je hiervoor verzekerd bent. Een hondenverzekering biedt vaak bescherming tegen onvoorziene kosten. Ook op het moment dat jouw trouwe viervoeter komt te overlijden is het aan te raden om een hondenverzekering begrafenis te hebben. Want je blijft voor je dier zorgen tot het allerlaatste moment en dan verdient hij/zij ook een waardig afscheid. Hoe werkt een hondenverzekering begrafenis? Je leest er nu meer over in dit artikel.

Bekijk de mogelijkheden bij hondenverzekeringen:

Hondenverzekering Omschrijving


RatingRatingRatingRatingRating
Bereken premie >
Petplan Hondenverzekering - Crematie
Petplan is een populaire huisdierenverzekeraar. Het is mogelijk om voor een aanvullend pakket voor crematie te kiezen. 80% van de kosten voor individuele of collectieve crematie inclusief vervoer na het overlijden worden dan vergoedt.

Je eigen bijdrage is 20% van de kosten voor crematie en vervoer. Bereken vrijblijvend je premie

petplan

of Bereken je premie


RatingRatingRatingRating
Bereken premie >
OHRA Hondenverzekering - Crematie
OHRA biedt al jarenlang met succes de hondenverzekering aan. Met de dekking Crematie vergoeden ze € 250,- voor de crematie en het vervoer. Bereken vrijblijvend je premie
ohra

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
HEMA Hondenverzekering - Crematie
Met de HEMA hondenverzekering is het mogelijk om te kiezen voor de crematiedekking. Deze aanvullende dekking hondenverzekering vergoedt de kosten van de crematie van jouw kat en de kosten die verbonden zijn aan het vervoer naar een Nederlands crematorium naar keuze.Bereken vrijblijvend je premie

hema

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
Inshared Hondenverzekering - Crematie
Als je bij Inshared hondenverzekering kiest voor het Huisdier & Zorg 100% pakket dan krijg je een crematie 100% vergoed. Bereken vrijblijvend je premie

inshared Uitvaart

of Bereken je premie

Hondenverzekering begrafenis: een waardig afscheid voor jouw hond

Wanneer jouw hond overlijdt is dit een zeer verdrietige gebeurtenis. Je moet afscheid nemen van je beste vriend en natuurlijk wil je hem/haar een liefdevol afscheid geven. Als jij jouw hond wil begraven is het belangrijk dat je bij de gemeente checkt of je dit zomaar in de tuin mag doen. Vaak is het verboden om honden in de tuin te begraven omdat dit de fauna en flora van de omgeving geen goed doet. Dan is het handig om een hondenverzekering begrafenis te hebben. De verzekeraar zorgt ervoor dat de dierenbegraafplaats een mooie plek voor jouw overleden hond creëert.

Met een hondenverzekering begrafenis kan je jouw hond op de dierenbegraafplaats komen opzoeken als je dat fijn vindt. Er bestaan ook mooie grafstenen die je kan personaliseren zodat de naam van jouw hond en een mooie foto erop te zien zijn.

Wat je wil weten over het afsluiten van een hondenverzekering inclusief begrafenis

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een hondenverzekering inclusief begrafenis vaak niet in het basispakket zit. De kosten die door het basispakket vergoed worden zijn vaak simpele onderzoekjes bij de dierenarts, sommige soorten medicatie en wat inentingen. Op het moment dat je een hondenverzekering inclusief begrafenis wil laten vergoeden kom je al snel bij een aanvullend pakket terecht. Vaak kan je dan kiezen voor een basisverzekering en een reisverzekering voor jouw dier. Of voor een basisverzekering maar aanvullend verzekerd zijn voor de uitvaartkosten wanneer jouw hond komt te overlijden.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je altijd een eigen risico betaald voordat de verzekering de andere kosten vergoed. Dit eigen risico ligt meestal rond de 40-50 euro. Veel hondenbaasjes sparen de kosten voor de hond op, tot zij ze allemaal in één keer bij de hondenverzekeraar declareren. Als laatste ontvang je nooit een geldbedrag voor de uitvaart van jouw hond. De hondenverzekering werkt samen met dierenbegraafplaatsen zodat jouw overleden hond wordt opgehaald en een plekje op de begraafplaats krijgt. Zonder dat je hier extra voor hoeft te betalen.

Allesoveruitvaartverzekeringen.nl bied je een overzicht van de mogelijkheden

Een hondenverzekering begrafenis is bij verschillende verzekeraars af te sluiten. Maar hoe weet je nou welke verzekeraar het beste bij jou en je trouwe viervoeter past? Daar heeft Allesoveruitvaartverzekeringen.nl nu iets op gevonden. Bekijk op deze site welke verzekeraars een hondenverzekering inclusief begrafenis aanbieden. Wanneer je een overzicht hebt gemaakt van de verzekeraars die jij interessant vindt, is het tijd om ze met elkaar te vergelijken. Lees je altijd goed in voor je een verzekering afsluit. Ook de informatie over het eenmalige eigen risico is belangrijk om goed voor ogen te hebben. Op het moment dat je een verzekeraar vindt die goed bij jouw situatie past, kan je de verzekering vaak al online afsluiten. Dan weet je meteen zeker dat je jouw hond een liefdevol afscheid kunt bieden.

Rate this page
Redactie