Een bijzondere locatie voor jouw begrafenis of crematie

uitvaartverzekering

Hoe zie jij jouw uitvaart voor je? Past het bij jou en jouw leven dat de nabestaanden met een kop koffie en cake wachten tot het condoleren voorbij is? Wil je een traditionele dienst? Vaak weten we niet wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is wat betreft het regelen en vorm geven van jouw eigen begrafenis of crematie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heel passend afscheid voor jouw dierbaren. Een afscheid dat past bij jouw leven. Hiermee kun je de toon zetten wat betreft de sfeer van de uitvaart. Neem jouw beslissingen nu, dan hoeven jouw nabestaanden niet te kiezen in een toch al moeilijke tijd.

Het podium op bij jouw uitvaart

Een voorbeeld van een bijzondere locatie voor jouw uitvaart-dienst. Stel je bezoekt poppodia en bent muziekfan. Je wilt geen standaard uitvaart. Het is mogelijk om jouw nabestaanden afscheid te laten nemen met een biertje en goede muziek, een karaoke-sessie, een live concert! Na de dienst wordt jouw lichaam vervoerd naar het crematorium of de begraafplaats. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Zo geef je vorm aan jouw persoonlijke wensen wat betreft het afscheid.

Leg je wensen vast

Jouw uitvaartverzekeraar kan en wil absoluut rekening houden met jouw laatste wensen. Je hoeft ze alleen maar vast te leggen. Je kunt de zaken vast plannen, zodat jouw nabestaanden in een moeilijke periode weinig keuzes hoeven te maken. De kosten van jouw uitvaart kunnen berekend worden en meegenomen worden in het kostenplaatje. Door middel van jouw verzekering voor de uitvaart plan je alles en dek je de kosten. Zo houd jij de regie over jouw uitvaart en weet je zeker dat alles geregeld wordt zoals jij dat voor ogen hebt!

Informeer naar de mogelijkheden en vul jouw persoonlijke uitvaartplan in. Wil je iets wijzigen op een later tijdstip? Geen probleem. Maak je eigen keuzes en doe je eigen ding. Ook bij je uitvaart.

Lees meer informatie bij uitvaartverzekeraars:


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

 

5/5 - (4 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert

Plaats een reactie