Yarden of Nuvema?OmschrijvingYarden is meestal de goedkoopste uitvaartverzekeraar. Je ontvangt 10% extra budget voor een uitvaart en kinderen tot 21 jaar verzeker je gratis mee. Bereken vrijblijvend je premie Nuvema is door de Consumentenbond als goede uitvaartverzekeraar beoordeeld en is onderscheidend met keuzevrijheid in de uitvaartverzorging. Bereken vrijblijvend je premie
Kosten polisGebaseerd op lokale landelijke indexGebaseerd op lokale uitvaartverzorgers
Kapitaalverzekering
en naturaverzekering
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Het regelen van de zaken voor de toekomst houdt voor de meesten van ons in dat we ook nadenken over de geldzaken en het regelwerk wat betreft onze eigen uitvaart. Hiervoor kun je tegenwoordig voordelig een uitvaartverzekering afsluiten met een gunstige premie. Dit doe je bijvoorbeeld bij verzekeraars zoals Yarden of Nuvema, of een van de andere aanbieders. Hoewel de meeste verzekeraars voor de uitvaart zowel een natura verzekering als een kapitaal verzekering aanbieden, zijn er toch vaak (kleine) verschillen wat betreft de kosten en de diensten die men aanbiedt. De uitvaart is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Maak het jouw toekomstige nabestaanden makkelijk en zorg voor een goede verzekering voor jouw eigen uitvaart.

Waar kun je op letten wat betreft een verzekering bij Yarden of Nuvema?

Zowel bij Yarden als bij Nuvema kun je kiezen voor een uitvaart verzekering waarbij geld wordt uitgekeerd aan de nabestaanden bij jouw overlijden. Dit is een zogeheten kapitaal uitvaart verzekering. Hiermee gaan de nabestaanden zelf aan de slag wat betreft het regelen van de uitvaart. Ook kun bij bij Yarden of Nuvema kiezen voor een natura uitvaart verzekering, waarbij de uitvaart voor de nabestaanden geregeld wordt. Maar Yarden biedt ook nog een tussenweg. Bij deze verzekeraar heb je een volledige vrijheid in de keuze van het bepalen van de zaken die je uitgevoerd en verzekerd wilt hebben.

Zo kun je er bij Yarden tevens voor kiezen om een aantal zaken bij de uitvaart te laten regelen door Yarden en een aantal zaken vrij te laten voor de nabestaanden. De premies van Yarden zijn gebaseerd op een landelijke kostenbepaling. Nuvema controleert gratis ieder jaar jouw polis. Tevens werkt deze verzekeraar voornamelijk met lokale uitvaartverzorgers. Zo beperk je de kosten. Kies jij voor Yarden of Nuvema? Dan is het verstandig om de premies goed te vergelijken.

De premies van Yarden of Nuvema vergelijken

Maak voor het kiezen tussen een verzekering voor de uitvaart bij Yarden of bij Nuvema gebruik van onze onafhankelijke informatie. Zo kun je zelf snel en op een eenvoudige manier een vergelijking maken tussen de toekomstige kosten en bepalen welke uitvaart verzekering binnen jouw budget past. Vanwege het grote aantal uitvaart verzekeraars op de markt kunnen de verschillen tussen de aanbieders subtiel zijn. Voel je meer voor een persoonlijke benadering, of regel je alles het liefst via het internet? Wil je jouw nabestaanden een keuze geven of liever volledig ontzorgen? De keuze is aan jou!

4.6/5 - (9 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)