Wensenformulier uitvaart

Wensenformulier uitvaart


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Heb jij al nagedacht over je eigen uitvaart? Wellicht heb je hier bijvoorbeeld geld voor opzij gelegd, of een uitvaartverzekering voor afgesloten. Wanneer dit het geval is dan heb je een keuze gemaakt voor een natura uitvaartverzekering (met een uitkering in diensten) of een kapitaal uitvaartverzekering. Maar staan jouw wensen wat betreft de invulling van jouw uitvaart ook al op papier?

  Hoewel de financiële kant van een uitvaart uiteraard een zeer belangrijke factor is in het hele verhaal, weet je pas zeker dat alles verloopt zoals jij dat wenst wanneer jij jouw ideeën wat betreft de crematie of begrafenis hebt vastgelegd. Jouw nabestaanden gaan door een moeilijke periode na jouw overlijden. Hierbij is het fijn als je ze de stress en zorgen kunt besparen die gepaard gaan met het zelf moeten bedenken van de invulling van jouw uitvaart. Het invullen van het wensenformulier uitvaart helpt hierbij enorm.

  Gratis gebruik maken van het wensenformulier uitvaart

  We maken het nu mogelijk om volledig gratis gebruik te maken van het wensenformulier uitvaart. Dit formulier vul je zelf in wanneer je hier aan toe bent. Je zet op deze manier handig op een rij hoe jij jouw crematie of begrafenis ingevuld wilt hebben. Zo kunnen de nabestaanden snel beslissingen nemen zonder giswerk. In de praktijk blijkt dat het moeten bedenken wat de wensen van de overledene zouden zijn voor gespannen situaties kan zorgen. Dat kun je nu handig vermijden. Jouw geliefden zullen je dankbaar zijn. Je kunt altijd gebruik maken van het wensenformulier uitvaart, ook wanneer je niet verzekerd bent voor de uitvaart.

  Wat doe je met het wensenformulier uitvaart na het invullen?

  Het invullen van het formulier doe je snel een eenvoudig. Je wordt met handige vragen aan het denken gezet over de mogelijkheden en de opties die je hebt wat betreft de invulling van het afscheid. Wil je bepaalde muziek? Of juist een feest? Jij hebt met het wensenformulier uitvaart de regie in handen. Na het invullen print je het formulier en bewaar je het op een handige plek. Het is verstandig om naasten te informeren over het bestaan van het ingevulde formulier. Desgewenst kun je een aantal extra kopieën maken. Zo weet iedereen waar de benodigde informatie gevonden kan worden waneer je komt te overlijden.

  Bespaar jouw geliefden veel extra zorgen en spanning na jouw overlijden. Vul het wensenformulier uitvaart in, bewaar het en check of je de kosten van de uitvaart hebt gedekt middels bijvoorbeeld een verzekering. Het formulier vervangt geen codicil of een testament. Daarvoor ga je naar de notaris, om alle zaken rechtsgeldig vast te leggen.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (8 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert
   Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)