Vragenlijst overlijden

De handige vragenlijst overlijden


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Hoe start je het gesprek met een geliefde over zijn of haar laatste wensen over het overlijden? Het is een vaststaand feit dat we in ons leven allemaal te maken krijgen met het overlijden van een partner, familielid of een goede vriend of vriendin. Misschien ben jij wel degene die de uitvaart zal moeten regelen. Natuurlijk wil je hierbij rekening houden met de laatste wensen en de persoonlijkheid van degene die overleden is. Maar hoe weet je zeker dat je het goed doet? Dat je de juiste beslissingen neemt? Met de handige vragenlijst overlijden kun je alle wensen van een geliefde of van jezelf vastleggen. Zo weet je zeker dat de uitvaart precies zo wordt ingevuld als je dat hebt gewenst.

  Hoe maak je gebruik van de vragenlijst overlijden?

  Wij maken het nu mogelijk om geheel gratis en zonder verplichtingen gebruik te maken van de handige vragenlijst overlijden. Aan de hand van de lijst vul je in wat je belangrijk vindt aan jouw uitvaart. Uiteraard kun je ook aangeven wat je het liefst aan de nabestaanden wilt overlaten. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat zij mogen beslissen of ze een koffietafel na de uitvaart leuker vinden dan een borrel. Door het invullen van de vragenlijst overlijden heb je zo totaal duidelijk wat er geregeld kan worden. Na het invullen print je de lijst uit, of je verzendt hem bijvoorbeeld naar familieleden. Wanneer jij komt te overlijden heeft men zo als het ware een handleiding.

  Het voordeel van de vragenlijst overlijden

  Na jouw overlijden hebben jouw naasten te maken met een zeer emotionele tijd. Ook moeten er dringende zaken geregeld worden en moet men bijvoorbeeld bekijken hoe de uitvaart betaald moet worden. Heb je hiervoor een som geld opzij gezet en dit besproken? Of heb je (gelukkig) een uitvaartverzekering? Is de uitvaartverzekering een natura verzekering voor de uitvaart of een kapitaal verzekering? Tevens moet men vragen van de uitvaartverzorger zien te beantwoorden. Denk aan bloemen, de vormgeving van kaarten, de plaats van een eventueel graf of een locatie voor jouw as. Kortom, onder deze druk is het hebben van een vragenlijst overlijden die jij tijdens jouw leven hebt ingevuld een echte uitkomst. Je neemt hiermee twijfels, zorgen en veel stress weg.

  Maak gebruik van de gratis vragenlijst overlijden. Bespreek de lijst met jouw geliefden en laat ze weten dat alles geregeld is. Zo schep je rust en vertrouwen in de toekomst. Dat is voor alle betrokkenen een prettig idee.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (20 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert