Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Aanbieder Omschrijving


Bij Nationale-Nederlanden is het mogelijk om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten waarmee je direct verzekerd bent. Hoge klanttevredenheid en korting als je niet rookt.Bereken vrijblijvend je premie


of Bereken je premie
DELA is de bekendste uitvaartverzekeraar en biedt ook een overlijdensrisicoverzekering om nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen bij een overlijden. Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer, klik hier!

of Bereken je premie


Bij Centraal Beheer is het mogelijk om eenvoudig een overlijdensrisicoverzekering af sluiten. Al vanaf een paar euro per maand + een korting als je niet rookt. Bereken vrijblijvend je premie


of Bereken je premie

Tegenwoordig zijn er veel Nederlanders die inmiddels een overlijdensrisicoverzekering hebben afgesloten. Zo vragen veel banken je een dergelijke verzekering af te sluiten wanneer je een hypotheek neemt. Toch zijn er veel goede redenen om een overlijdensrisico verzekering af te sluiten, ook wanneer je geen hypotheek of een eigen huis hebt. Met dit type verzekering kun jij er voor zorgen dat jouw nabestaanden financieel gezond kunnen zijn en blijven wanneer je komt te overlijden.

Een overlijdensrisicoverzekering verschilt wezenlijk van een uitvaartverzekering. Zo keert een uitvaartverzekering een bepaald bedrag uit voor het betalen van jouw uitvaart. Ook zijn er in natura uitvaartverzekeringen, die de uitvaart volledig (naar jouw wensen) verzorgen wanneer je komt te overlijden. Een overlijdensrisicoverzekering vergelijken met die van een andere aanbieder is verstandig. Zo weet je exact waar je een dergelijke verzekering kunt afsluiten tegen de beste premie en met goede voorwaarden.

Zelf een overlijdensrisicoverzekering vergelijken

We bieden je duidelijke en onafhankelijke informatie waarmee het overlijdensrisicoverzekering vergelijken zelf gedaan kan worden. Zo vertellen we je hier over het verschil tussen een uitvaartverzekering en een overlijdensrisicoverzekering en stellen we je voor aan gerenommeerde en betrouwbare verzekeraars, zoals de FBTO, die een overlijdensrisicoverzekering aanbieden. Alle overlijdensrisicoverzekeringen hebben een ding gemeen; er wordt alleen een bedrag aan geld uitgekeerd wanneer men komt te overlijden tijdens de looptijd van de verzekering. Wanneer men komt te overlijden na de looptijd van de overlijdensrisicoverzekering wordt er geen bedrag uitgekeerd, de verzekering is dan inmiddels vervallen.

Een overlijdensrisicoverzekering vergelijken kun je bijvoorbeeld doen op punten als de premie die je gaat betalen, de betalingsmogelijkheden en de opties wat betreft het tussentijds wijzigen van de ontvanger(s) van de uit te keren som.

De beste service van de overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Sommige aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen vragen je bij iedere aanvraag van deze verzekering om een medische test te ondergaan. Enkele aanbieders eisen dit alleen bij een uit te keren som bij overlijden die hoger is dan een vastgesteld bedrag. Kortom, er zijn verschillende factoren waarbij je rekening kunt houden bij het overlijdensrisicoverzekering vergelijken tussen verschillende aanbieders. Rook je niet? Of heb je in de afgelopen twee jaar niet gerookt? Dan krijg je bij enkele aanbieders van deze verzekering een mooie korting op je premie.

Ook hier kun je rekening mee houden bij het overlijdensrisicoverzekering vergelijken. Doe je voordeel met onze uitgebreide informatie en vraag een offerte aan of sluit direct jouw gewenste overlijdensrisicoverzekering af bij de beste aanbieder.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert