Uitvaartwensenformulier

Het uitvaartwensenformulier


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Je weet welke soort baan je leuk vindt en je hebt een duidelijk beeld van het type woning dat je zou kopen. De grote beslissingen in het leven kunnen veel rust brengen wanneer je voor jezelf hebt bepaald wat je zou willen. Zo kun je ervoor zorgen dat je de juiste stappen zet en voorbereidingen treft om jouw wensen uit te kunnen voeren. Wanneer je komt te overlijden is het aan jouw nabestaanden om te zorgen voor een uitvaart die bij je past. Hierbij komen veel vragen voorbij die een antwoord nodig hebben. Met een uitvaartwensenformulier zorg jij ervoor dat het antwoord op alle mogelijke vragen al duidelijk is. Zo hoeft men zich geen zorgen te maken over de juiste invulling van jouw crematie of begrafenis.

  Gratis gebruik maken van het uitvaartwensenformulier?

  Je kunt nu volledig gratis gebruik maken van het uitvaartwensenformulier. Hierop geef je antwoord op belangrijke vragen omtrent de uitvaart. Zo heb je geen zorgen over de invulling van jouw wensen en weet je zeker dat degenen die verantwoordelijk zullen zijn voor het organiseren van de uitvaart exact weten hoe je het hebben wilt. Denk hierbij aan vragen omtrent de muziek, de kist die je wenst, waar de as verstrooid zou kunnen worden, hoe de kaarten eruit kunnen zien en van welke (eventuele) bloemen je houdt. Kortom, met een ingevuld uitvaartwensenformulier heeft men een handige leidraad in handen die de moeilijke tijd rondom een overlijden wat kan verlichten. Je maakt 100% gratis gebruik van dit formulier.

  Het uitvaartwensenformulier invullen en dan?

  Het spreken over de uitvaart en het onvermijdelijke overlijden kan lastig zijn. Lijkt de tijd er nooit rijp voor? Of wil je simpelweg liever geen gesprek voeren over de dood? Dan kan een uitvaartwensenformulier uitkomst bieden. Jij vult het in wanneer het uitkomt. Vervolgens kun je het uitvaartwensenformulier uitprinten en bewaren bij jouw belangrijke papieren. Ook is het uiteraard mogelijk om een kopie aan een partner of geliefde te geven. Eventueel in een gesloten enveloppe. Vertel gezinsleden dat jij het een en ander voor ze hebt vastgelegd op het uitvaartwensenformulier, voor wanneer je komt te overlijden. Zo weet men ervan. Dat geeft rust en duidelijkheid.

  Wat kun je verder regelen naast het uitvaartwensenformulier?

  Naast het vastleggen van jouw wensen kun je eventueel ook een codicil en een testament laten vastleggen. Hiervoor is het uitvaartwensenformulier niet bestemd. Wil je niet dat de nabestaanden opdraaien voor de kosten van jouw uitvaart? Dan sluit je een voordelige uitvaartverzekering af. Zo weet je dat alles duidelijk is en dat men niet onverhoopt met rekeningen en eventuele schulden komt te zitten.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   4.8/5 - (13 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert
   Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)