Uitvaartverzekering: waar op letten?

Er zijn veel verschillende aanbieders van een uitvaartverzekering in ons land. Wanneer je de zaken goed wilt regelen voor jouw uitbestaanden wanneer je komt te overlijden is het handig om te weten welke soorten verzekeringen er zijn voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering waar op letten? Is dan ook een veel gestelde vraag. We helpen je gratis met goede en onafhankelijke informatie wat betreft de mogelijkheden en de kosten betreffende een goede verzekering. Zo kun jij jouw toekomstige nabestaanden ontzien wat betreft het moeten regelen van zaken en wat betreft het betalen van de rekeningen voor jouw uitvaart.

Vergelijk uitvaartverzekering voordat je kiest!

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Uitvaartverzekering waar op letten?

Bij het bepalen welke uitvaartverzekering je nodig hebt is het handig om voor jezelf een aantal vragen te beantwoorden. Voorbeelden van deze vragen zijn de vraag of je een crematie of een begrafenis uitgevoerd wilt hebben. De kosten voor een crematie liggen aanzienlijk lager dan die voor een begrafenis. Ook is het verstandig om rekening te houden met het feit dat een graf onderhoud vraagt. In de jaren na de begrafenis moeten de grafrechten eventueel worden verlengd en betaald. Dit is de voornaamste reden waarom veel mensen kiezen voor een crematie. In totaal is zo’n 70% van alle Nederlanders al verzekerd voor de uitvaart. Dit betekent dat in 30% van de overlijdens in ons land nog steeds (vaak onverwacht) bekostigd moeten worden door de naasten van de overledene. Heb je kinderen? Dan kun je handig gebruik maken van het feit dat veel uitvaartverzekeraars de mogelijkheid bieden om deze kinderen gratis mee te verzekeren tot de leeftijd van 18 (soms zelfs 21) jaar. Een ander antwoord op de vraag uitvaartverzekering waar op letten is de mogelijkheid om tijdens de looptijd van de verzekering jouw wensen aan te kunnen passen.

De uitvaartverzekering waar op letten bij het vergelijken?

Wil je een verzekering voor de uitvaart afsluiten met een goede dekking tegen een gunstige premie, die binnen jouw budget past? Dan is het handig om de beschikbare verzekeringen te vergelijken wat betreft de diensten, de service en de tarieven die worden aangeboden. Wanneer je de vraag stelt; de uitvaartverzekering waar op letten? Is het ook goed om het verschil tussen een natura uitvaartverzekering en een kapitaal verzekering voor de uitvaart te bekijken. Maak handig gebruik van de mogelijkheid om snel zelf een vergelijking te maken tussen verschillende aanbieders van uitvaartverzekeringen. Dit doe je op basis van onze onafhankelijke en eerlijke informatie. Zo wordt het kiezen voor de beste verzekering voor de toekomst eenvoudig.

3.8/5 - (17 stemmen)