Uitvaartverzekering vergelijken Independer

Uitvaartverzekering vergelijken Independer

Independer is een van de meest bekende vergelijkers van producten zoals verzekeringen, hypotheken en andere belangrijke zaken die financieel gezien een impact op ons budget kunnen hebben. Sinds 2015 is Independer opgehouden met het bemiddelen en adviseren van consumenten over de uitvaartverzekeringen. Een uitvaartverzekering vergelijken Independer zoektocht op het internet levert de consument niets meer op. Gelukkig kun je op deze website wel voldoende informatie vinden over de verschillende uitvaartverzekeringen die beschikbaar zijn. Ook kun je eenvoudig een proefberekening maken voor jouw polis en de kosten van een uitvaartverzekering. Zo is een uitvaartverzekering vergelijken met Independer niet meer nodig.

Maak zelf een vergelijking van uitvaartverzekeringen


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Een uitvaartverzekering vergelijken Independer niet meer mogelijk

In hoofdzaak zijn er twee verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Zo is er de in natura uitvaartverzekering, maar er is ook een kapitaal uitvaartverzekering. Het grootste verschil zit hem in de uitvoering van de uitvaart en de verantwoordelijkheid voor het nemen van beslissingen daaromtrent. Bij een uitvaartverzekering vergelijken Independer kwam het voor mid 2015 ook al naar voren; het ontzorgen van de nabestaanden is de grootste drijfveer voor velen om een uitvaartverzekering af te sluiten. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom velen kiezen voor het afsluiten van een in natura uitvaartverzekering. Ook het natura uitvaartverzekering vergelijken via Independer is helaas niet meer mogelijk. Een gemiddelde uitvaart kost zo’n 8000 Euro, waarbij een zeer sobere crematie zo’n 5000 euro kost. Wil je begraven worden? Dan is het kostenplaatje groter, mede door de hoge grafrechten die je betaalt.

De in natura en kapitaal uitvaartverzekering vergelijken Independer

We leggen het je graag uit. Bij het afsluiten van een in natura uitvaartverzekering bepaal jij welke diensten er zullen worden uitgevoerd en geleverd bij jouw overlijden. Tevens bepaal je welke uitvoerder verantwoordelijk zal zijn voor de uitvaart. Wil de familie hier toch van afwijken? Dan moet er doorgaans worden bijbetaald. In principe dekt jouw natura polis alle kosten en diensten die worden uitgevoerd en moeten worden voldaan bij jouw uitvaart. Dit is een hele geruststellling voor de nabestaanden.

Tevens hoeft men geen plannen te maken en beslissingen te nemen in een toch al zware periode. Bij het kapitaal uitvaartverzekering vergelijken Independer ligt het verhaal anders. Bij jouw overlijden wordt er een som uitgekeerd, van dit bedrag moet de uitvaart worden bekostigd. Ook zullen de nabestaanden alle beslissingen moeten nemen. Dit levert vaak aardig wat stress op. Ontzorg jouw nabestaanden en kies voor onze goede informatie in plaats van de uitvaartverzekering vergelijken Independer!

4.3/5 - (29 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert