Uitvaartverzekering voor senioren

Wanneer er geen uitvaartverzekering is afgesloten komen de nabestaanden van degene die komt te overlijden vaak voor onverwachte rekeningen en beslissingen te staan. Hierdoor wordt de periode van rouw voor velen bemoeilijkt en moet er veel geregeld worden. Dat is dan ook de reden waarom de meeste mensen kiezen voor het afsluiten van een voordelige uitvaartverzekeringen, waarmee de kosten van de crematie of begrafenis kunnen worden voldaan. Wil je de achtergebleven dierbaren na jouw overlijden niet opzadelen met zorgen? Dan is het goed om te weten dat het afsluiten van een goede verzekering voor de uitvaart mogelijk is tot op een hogere leeftijd. Zo kan er gekozen worden voor een uitvaartverzekering tegen een gunstige prijs.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving
DELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn.

U dient 74 jaar of jonger te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten bij DELA.
Wacht niet: hoe sneller u aanvraagt, hoe lager de premie!Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie


Monuta is met 1,4 miljoen klanten een populaire uitvaartverzekeraar. Je bent levenslang verzekerd voor een uitvaart die bij je past.
U dient 74 jaar of jonger te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Monuta.
Wacht niet: hoe sneller u aanvraagt, hoe lager de premie!Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Zo jong mogelijk starten of kiezen voor een uitvaartverzekering voor senioren

Wanneer er op een lagere leeftijd gestart wordt met het betalen van premie voor de uitvaartverzekering, is de premie die maandelijks betaald moet worden lager. Het spreekt voor zich dat een uitvaartverzekering voor senioren een wat hogere maandelijkse premie oplevert. Toch geeft het een prettig gevoel om de uitvaartkosten te dekken middels een goede polis bij een gerenommeerde verzekeraar voor de uitvaart. Op Alles over Uitvaartverzekeringen.nl is het mogelijk om gratis en vrijblijvend te bekijken welke uitvaartverzekering  het best past (en het meest voordelig is). Hierbij kan men kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering of een natura uitvaartverzekering.

Een kapitaal- of natura uitvaartverzekering voor senioren

Wil je de nabestaanden volledig ontzorgen? Dan kan er gekozen worden voor een natura uitvaartverzekering voor senioren. Deze verzekering is bij Yarden bijvoorbeeld af te sluiten tot de leeftijd van 79 jaar. Andere uitvaartverzekeraars (zoals bijvoorbeeld Dela) hanteren mogelijk een lagere leeftijd, in dit geval is dat 74 jaar. Met de natura uitvaartverzekering is men verzekerd voor de praktische uitvoering van de uitvaart zoals dat men wenst. Met een kapitaal uitvaartverzekering wordt er bij het overlijden van de verzekerde een som aan geld uitgekeerd. Hiermee kunnen de nabestaanden zelf aan de slag gaan en de uitvaart regelen en betalen.

Bespreek de uitvaartverzekering voor senioren

Het is goed om de wensen en de mogelijkheden te bespreken met de andere leden in het gezin. Zo is iedereen op de hoogte van de zaken die geregeld zijn en weet men waar men op kan rekenen. Dit biedt rust voor iedereen. Bekijk de mogelijkheden op basis van onafhankelijke informatie op Alles over Uitvaartverzekeringen.nl en neem de regie over de eigen uitvaart en de kosten die hiervoor moeten worden voldaan.

 

4.2/5 - (25 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert