Uitvaartverzekering op leeftijd

Het afsluiten van een uitvaartverzekering biedt rust voor de toekomst. Zeker weten dat je alles geregeld hebt voor de eigen crematie of begrafenis en dat de nabestaanden niet voor de uitvaart hoeven te betalen geeft een prettig gevoel. Het is dan ook verstandig om een jonge uitvaartverzekering leeftijd aan te houden wanneer je denkt over het afsluiten van een dergelijke verzekering. Toch is het afsluiten van een zo voordelig mogelijke uitvaartverzekering op leeftijd absoluut mogelijk. Zo kan men bijvoorbeeld bij Yarden terecht voor het afsluiten van deze verzekering tot de leeftijd van 79 jaar.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving
DELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn.

U dient 74 jaar of jonger te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten bij DELA.
Wacht niet: hoe sneller u aanvraagt, hoe lager de premie!Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie


Monuta is met 1,4 miljoen klanten een populaire uitvaartverzekeraar. Je bent levenslang verzekerd voor een uitvaart die bij je past.
U dient 74 jaar of jonger te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Monuta.
Wacht niet: hoe sneller u aanvraagt, hoe lager de premie!Bereken vrijblijvend je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

De kosten van een uitvaartverzekering op leeftijd

Wanneer men jong instapt in een uitvaartverzekering is de premie lager dan wanneer men besluit tot het verzekeren voor de uitvaart op een hogere leeftijd. Dat is logisch. Toch kan het meevallen met de maandelijkse kosten (de premie die men betaalt), wanneer men de moeite neemt om de uitvaartverzekeringen van de Nederlandse aanbieders te vergelijken. Dat vergelijken kan eenvoudig gedaan worden op basis van duidelijke en onafhankelijke informatie op Alles over Uitvaartverzekeringen.nl. Hier kan men terecht voor een overzicht met een eerlijke beschrijving van de aanbieders van uitvaartverzekeringen. Zo maak je snel zelf een vergelijking en weet je binnen een paar minuten al waar de verzekering het best en het meest voordelig is. Ook op een hogere leeftijd!

De vergoeding van een uitvaartverzekering op leeftijd

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op leeftijd kan men kiezen voor een uitkering in geld bij het overlijden en voor een uitkering in natura. Dit zijn de kapitaal uitvaartverzekering en de natura uitvaartverzekering. De meest handige verzekering voor de uitvaart is de natura versie. Hierbij is men verzekerd van goede zorg en diensten die worden uitgevoerd bij het overlijden. De verzekeringsmaatschappij heeft hier doorgaans contracten en contacten voor. De kosten voor de hoofdzaken zijn reeds betaald door middel van de premie.

Wel kunnen de nabestaanden vragen om aanvullende diensten, waar men uiteraard wel voor dient te betalen. Met een dergelijke verzekering kunnen de nabestaanden in principe volledig ontzorgd worden.

Een kapitaal uitvaartverzekering op leeftijd

Wanneer men een kapitaal verzekering voor uitvaart afsluit, krijgen de nabestaanden een verzekerd bedrag aan geld uitgekeerd (het kapitaal), waarmee de uitvaart bekostigd kan worden. Vaak heeft de overledene al bij de familie en eventueel bij de verzekering duidelijk gemaakt welke diensten uitgevoerd dienen te worden. Ook is het mogelijk om de nabestaanden hier geheel vrij in te laten.

Sluit ook op hogere leeftijd nog een uitvaartverzekering af. Zo voorkomt men onnodige zorgen voor de toekomst.

2.5/5 - (8 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)