Uitvaartverzekering baby

Uitvaartverzekering baby: regel het nu voor je gezin en bespaar!

uitvaartverzekering babyHoewel het uiteraard niet een prettig gegeven is om over na te denken, is het verzekeren van een (ongeboren) baby zeker een zaak om bij stil te staan. Er zijn verschillende manieren om een uitvaartverzekering baby af te sluiten. Na het afsluiten van een uitvaartverzekering voor een baby kom je nooit voor onverwachte beslissingen en kosten te staan in een toch al zware tijd.

Populaire uitvaartverzekeringen voor baby’s en het hele gezin:


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Een uitvaartverzekering baby afsluiten tijdens de zwangerschap

Een kindje verwachten brengt een hoop geregel met zich mee. Het nadenken over een eventuele aanmelding voor bijvoorbeeld een peuterspeelzaal, oppasgroep en het afsluiten van een uitvaartverzekering baby horen hier ook bij. In hoofdzaak zijn er drie manieren waarop dit mogelijk is. Heb je voor jezelf en je eventuele partner al een uitvaartverzekering? Dan is het natuurlijk goed om te informeren naar de mogelijkheden wat betreft het meeverzekeren van jouw baby. In veel gevallen kan de baby tegen zeer lage kosten (of zelfs gratis) worden meeverzekerd op de polis van de ouder(s), tot het kind de achttienjarige leeftijd heeft bereikt.

Een uitvaartverzekering baby voor het ongeboren kind

Een uitvaartverzekering voor het ongeboren kind kan worden afgesloten bij een leeftijd vanaf 20 weken. In sommige gevallen wordt deze verzekering gratis aangeboden mits een van de ouders bij dezelfde verzekeraar verzekerd is. Ook is het natuurlijk mogelijk om een geheel eigen en nieuwe uitvaartverzekering baby af te sluiten voor het kind. Hiervan zijn de maandelijkse kosten doorgaans laag. Hoe sneller je start met het afsluiten van een uitvaartverzekering baby, des te lager zijn de maandelijkse kosten die tot een bepaalde leeftijd betaald dienen te worden voor de polis.

Een uitvaartverzekering baby in natura of in geld

Voor veel ouders is het een geruststellende gedachte dat de baby verzekerd is voor een uitvaart. Uiteraard hoop je de uitvaartverzekering baby niet nodig te hebben. Het is mogelijk om te kiezen uit twee hoofdzakelijke manieren van uitkeren van de verzekering. Zo kan de verzekeraar uitkeren in natura, door middel van het regelen van de uitvaart, de kaarten, het vervoer, het eventuele opbaren en alle andere bijkomende zaken. Ook kan er worden gekozen voor een uitkering in geld. In dat geval keert de uitvaartverzekering een voorop vastgesteld bedrag uit, waarmee de uitvaart kan worden bekostigd. Bij beide manieren van verzekeren spreekt het voor zich dat het goed is om stil te staan bij de wensen en mogelijkheden. Zo kan een eventueel tekort in de dekking vooraf worden opgemerkt.

3.4/5 - (15 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert