Uitvaart regelen bij leven

Uitvaart regelen bij leven


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Jouw uitvaart regelen bij leven is een deel van ons bestaan. Hoewel het uiteraard geen vrolijk onderwerp is, is het tegenwoordig gelukkig steeds normaler om het gesprek aan te gaan over jouw eigen wensen en de invulling van jouw uitvaart wanneer de dag van jouw overlijden komt. Vaak maken mensen zich op late leeftijd veel zorgen over het hoe en wat met betrekking tot de eigen crematie of begrafenis. Jij kunt ervoor zorgen dat je deze zorgen later niet hebt. Het uitvaart regelen bij leven doe je (wat betreft de financiële kant van de zaak) door middel van het afsluiten van een uitvaartverzekering. Zo komen de nabestaanden niet met kosten te zitten, die kunnen oplopen tot zo’n 10,000 Euro.

  De invulling van jouw uitvaart regelen bij leven

  Een uitvaart is er voornamelijk voor de nabestaanden. Je geeft ze de gelegenheid om op hun eigen manier afscheid te nemen van je. Hierbij kun je door middel van muziek, video, foto’s en bijvoorbeeld een koffietafel of een borrel zelf invulling geven aan de crematie of begrafenis. Wil je mensen persoonlijk bedanken voor hun komst met een eigen boodschap op een kaart? Wil je zelf een tekst schrijven voor op de aankondiging van jouw uitvaart? Het is allemaal mogelijk. Het invullen van een uitvaart gaat veel verder dan het uitkiezen van bloemen. Welke kist wil men? Wat past bij de overledene? Door middel van het zelf de invulling van jouw eigen uitvaart regelen bij leven heb jij het in de hand.

  Hoe kun je jouw uitvaart regelen bij leven?

  Wij maken het mogelijk om een laatste wensen formulier in te vullen. Op dit formulier vul je in welke wensen jij hebt wat betreft jouw eigen toekomstige uitvaart. Op deze manier wordt je op een prettige manier aan het denken gezet over de mogelijkheden. Het formulier print je uit en je bewaart het op een handige plek. Ook kun je jouw geliefden natuurlijk een kopie geven of vertellen waar ze de informatie kunnen vinden wanneer het nodig is. Zo hoeven zij geen zorgen te hebben en geen moeilijke vragen te beantwoorden in een moeilijke en emotionele tijd. Op deze manier jouw uitvaart regelen bij leven is volledig gratis.

  Nu jouw uitvaart regelen bij leven

  Wil je jouw uitvaart regelen bij leven? Ga dan aan de slag met het gratis formulier. Uiteraard neemt dit formulier niet de plaats in van een uitvaartverzekering of een testament. Het is simpelweg een prettige leidraad voor jouw nabestaanden. Het uitvaart regelen bij leven is voor jou en jouw nabestaanden een factor die rust biedt voor de toekomst.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (21 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert
   Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)