Resomeren Yarden

Resomeren Yarden: de mogelijkheden

Yarden is een van de meest bekende verstrekkers van verzekeringen voor de uitvaart. Je kunt bij deze maatschappij kiezen voor een crematie of begrafenis, waarbij jouw persoonlijke wensen voor de uitvoering van de diensten centraal staan. Ook het resomeren bij Yarden wordt binnenkort mogelijk. Yarden is een vooruitstrevende uitvaartverzekeraar die het mogelijk maken van een milieuvriendelijke uitvoering van een uitvaart als doel heeft. Wil je in de toekomst mogelijk gebruik maken van het resomeren bij Yarden? Dan is het handig om nu alvast te zorgen voor een goedkope uitvaartpolis bij deze verzekeraar. Met onze volledig onafhankelijke vergelijker ontdek je snel wat jouw persoonlijke premie zou zijn voor een polis voor de kosten van de uitvaart.

Of je nu kiest voor resomeren, cremeren of een begrafenis: met een uitvaartverzekering ontzorg je jouw nabestaanden. Vergelijk nu!

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

In de toekomst resomeren bij Yarden

Yarden heeft recentelijk met eigen fondsen een gedegen onderzoek laten uitvoeren naar de mogelijkheden wat betreft het resomeren als uitvaart methode in ons land. Hierbij zijn alle mogelijke aspecten van de hydrolyse (de methode van het resomeren) belicht en is er uiteraard ook gelet op de diensten die uitgevoerd dienen te worden. Het is duidelijk dat de kosten van het resomeren bij Yarden elatief laag zullen komen te liggen. Een voorbeeld hiervan is de lagere uitstoot van schadelijke stoffen, geen gebruik van gas en het kunnen hergebruiken van een kist na het opbaren van een overledene. Wanneer zal het resomeren bij Yarden mogelijk zijn?

Wanneer kun je kiezen voor resomeren bij Yarden?

Het onderzoek naar resomeren van Yarden is uiteraard bekend gemaakt aan de ministers in de Nederlandse regering, die na het lezen van het rapport een onafhankelijk onderzoek naar de mogelijkheden hebben laten verrichten. Hieruit blijkt dat er een aantal punten in de Nederlandse wetten op de lijkbezorging gewijzigd moeten worden om het resomeren in ons land ook uit te kunnen voeren. Naar verwachting zal het resomeren bij Yarden en andere uitvaartverzekeraars op zeer korte termijn mogelijk zijn. Kies jij voor het resomeren bij Yarden of een andere verzekeraar?

Meer weten over het resomeren bij Yarden en andere uitvaartverzekeraars

Wil je meer te weten komen over het proces van het resomeren? Dan kun je terecht op deze website voor meer uitgebreide informatie. Degenen die voor later graag kiezen voor een milieuvriendelijke uitvaart middels het resomeren bij Yarden kunnen nu snel de premies voor een polis vergelijken. Uiteraard is het vergelijken van premies geheel vrijblijvend.

5/5 - (30 stemmen)