PC AfscheidSparen: behoedt nabestaanden voor financiële tegenvallers

PC-uivaartverzekering-vergelijken
PC Uitvaart sparen

Als er iemand is overleden, is dat al verdrietig genoeg. Als je als nabestaanden nadien ook nog eens wordt geconfronteerd met torenhoge kosten, dan is dat dubbel vervelend. Door te kiezen voor PC AfscheidSparen voorkom je dit. PC AfscheidSparen is het financieel regelen van je uitvaart voor het zover is. Je spaart in eigen tempo voor de kosten van de uitvaart en doet dat met een gegarandeerde en aantrekkelijke rente.

Lees meer over PC AfscheidSparen

of direct rekening openen

PC AfscheidSparen kan in drie verschillende varianten

PC AfscheidSparen kan op drie verschillende manieren. Je kunt kiezen voor PC AfscheidSparen in de vormen Basis, Doel en Hoog. Basis staat voor beginnen met een klein bedrag, Doel is vooral gemakkelijk en doelgericht en Hoog is optimaal sparen Je kunt altijd een rekening openen, ongeacht de leeftijd. Bij het afsluiten worden overigens geen gezondheidsvragen gesteld. Je kiest uit alle drie de varianten en hebt keuzevrijheid in de vorm waarin de uitvaart gegoten zal worden.

Hoe meer je spaart, hoe hoger de rente die je krijgt

Bij PC AfscheidSparen geldt dat hoe meer je spaart, hoe hoger de rente wordt. Bij PC AfscheidSparen krijg je toch al steeds betere voorwaarden. Voorbeeld? Als je 2500 euro gespaard hebt in de Basis variant, dan schuif je automatisch door naar de Doel-variant, Daardoor krijg je te maken met een aantrekkelijkere rente. PC Uitvaart is als geen ander in staat om alles rondom de uitvaart uit handen te nemen. En dat al vanaf 1931. Het ontzorgt bij elke begrafenis en crematie en dat doet het ongeacht welke achtergrond, religie of cultuur.

Lees meer over PC AfscheidSparen

of direct rekening openen

5/5 - (3 stemmen)
Redactie