Overlijdensverzekering 2023

Wat is de beste overlijdensverzekering 2023?

Aan het einde van het lopende jaar is het altijd goed om jouw financiële zaken even onder de loep te nemen. Zo kun je denken aan het bekijken van je zorgverzekering en het eventueel kiezen voor een voordelige nieuwe polis. Ook de energie contracten die je hebt zijn het vergelijken waard. Maar heb je al een overlijdensverzekering voor 2023 afgesloten? Zijn de zaken geregeld wat betreft de kosten van jouw crematie of begrafenis wanneer je komt te overlijden? Maar al te vaak moeten de nabestaanden opdraaien voor de hoge rekeningen van en uitvaart. Hierdoor komen mensen vaak in financiële problemen en maar al te vaak moet men en lening afsluiten om de uitvaart van een geliefde te kunnen betalen. Wil je jouw nabestaanden niet met de kosten van jouw uitvaart laten zitten in een toch al moeilijke tijd? Kies dan voor het afsluiten van de beste overlijdensverzekering 2023.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Hoe vind je de voordeligste overlijdensverzekering?

overlijdensverzekering 2020De benaming overlijdensverzekering wordt vaak verwisseld: er is een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering. Dit type verzekering vergoed de begrafenis of crematie van de verzekerde. Wanneer men komt te overlijden worden de kosten gedekt. Dit kan op twee verschillende manieren gedaan worden, afhankelijk van het type overlijdensverzekering 2023 die men afgesloten heeft bij leven. Zo is er de kapitaal uitvaartverzekering en is er de natura uitvaartverzekering. Bij de natura uitvaartverzekering worden er diensten uitgekeerd. Aan de hand van de wensen van de overledene wordt de uitvaart verzorgd en worden de zaken omtrent de begrafenis of crematie geregeld en betaald vanuit de polis. Bij de kapitaal uitvaartverzekering ontvangen de nabestaanden een som geld. Hiermee moeten zij zelf alles regelen en kiezen.

Het voordeel van de natura overlijdensverzekering in 2023

Wil je jouw nabestaanden zoveel mogelijk zonder zorgen achterlaten? Dan heeft voor de meeste mensen het afsluiten van een goedkope overlijdensverzekering in 2023 de voorkeur. Hiermee staan de naasten niet voor moeilijke beslissingen en vragen die beantwoord moeten worden. In de polis kun je jouw wensen vastleggen. Op basis van jouw wensen (bijvoorbeeld en basic crematie of juist een uitgebreide dienstverlening) wordt de uitvaart uitgevoerd. Jouw premie wordt berekend op basis van jouw wensen. Wanneer je jong de overlijdensverzekering in 2023 afsluit, betaal je de laagste premie. Vergelijk de uitvaartverzekeringen handig met onze vergelijker. Op basis van volledig onafhankelijke informatie ontdek je welke overlijdensverzekering 2023 het best bij jouw wensen en budget past.

Start nu met een gratis proefberekening van de premie voor de beste overlijdensverzekering 2023 en ontdek de lage kosten.

5/5 - (18 stemmen)