Nuvema of Ardanta?

OmschrijvingNuvema is door de Consumentenbond als goede uitvaartverzekeraar beoordeeld en is onderscheidend met keuzevrijheid in de uitvaartverzorging. Bereken vrijblijvend je premie Ardanta is een betrouwbare uitvaartverzekeraar die zijn klanten voorop stelt. Ze bieden meerdere uitvaartverzekeringen aan. Bereken vrijblijvend je premie
Persoonlijke afspraak mogelijk
X
Kosten polisGebaseerd op lokale uitvaartverzorgersGebaseerd op lokale landelijke index
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Nuvema of Ardanta zijn zeer goede uitvaart verzekeraars die een aantal eigen pluspunten hebben. Uiteraard is het regelen van zaken voor je eigen uitvaart een zeer persoonlijke zaak. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen wat betreft het invullen van bijvoorbeeld de crematie of de begrafenis en de eventuele diensten. Bespreek met je partner en eventuele kinderen wat de mogelijkheden zijn betreft het verzekeren van de uitvaart. Een van de belangrijkste keuzes die je kunt maken voor het aanvragen van een voordelige uitvaart verzekering is de keuze tussen een uitkering in geld of in diensten vanuit de verzekering wanneer je komt te overlijden. Bij een uitvaart verzekeraar als Nuvema kun je alleen terecht voor een verzekering van de uitvaart in natura.

Diensten of geld verzekeren: Nuvema of Ardanta?

Wil je jouw toekomstige nabestaanden compleet ontzorgen wanneer ze te maken krijgen met jouw overlijden? Dan kun je bij zowel Nuvema als bij Ardanta kiezen voor een uitvaart verzekering in natura. Een duidelijk verschil tussen beide verzekeraars is het feit dat Nuvema de kosten van de polis (en de uitvaart) baseert op de prijzen van lokale verzorgers van de uitvaart. Zo kun je in de praktijk dus uiteindelijk profiteren van diensten die worden verstrekt tegen een lagere prijs, waardoor je goedkoper uit bent. Op basis van de kosten wordt de premie berekend. Doorgaans berekenen uitvaart verzekeraars de kosten van een uitvaart op basis van een landelijke index.

Persoonlijk contact: Nuvema of Ardanta?

Stel je persoonlijk advies en contact op prijs? Bij Ardanta kun je de aangeboden verzekeringen afsluiten op basis van een gesprek met een adviseur. Dit gesprek voer je telefonisch of via een webcam, maar je kunt ook kiezen voor een afspraak. Bij Nuvema kun je wat meer zaken omtrent de verzekering zelf regelen, bijvoorbeeld via het internet. Tevens heb je bij Nuvema de ideale mogelijkheid om jouw verzekerde pakket voor de uitvaart volledig zelf te bepalen en samen te stellen. Zo betaal je alleen premie voor zaken die je ook daadwerkelijk verzekerd wilt hebben. Dit kan flink helpen bij het besparen op de premie en dit is een opvallend verschil bij de keuze tussen Nuvema of Ardanta als verzekeraar voor jouw uitvaart.

Op basis van onze onafhankelijke informatie kun je snel en eenvoudig een vergelijking maken tussen de kosten en de diensten van de verschillende verzekeraars (zoals Nuvema of Ardanta) voor de uitvaart op de Nederlandse markt. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je bekijken of een bepaalde verzekering bij jouw persoonlijke budget zal passen.

 

5/5 - (8 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert