Monuta of Nuvema?OmschrijvingMonuta is met 1,4 miljoen klanten een populaire uitvaartverzekeraar. Je bent levenslang verzekerd voor een uitvaart die bij je past. Bereken vrijblijvend je premie Nuvema is door de Consumentenbond als goede uitvaartverzekeraar beoordeeld en is onderscheidend met keuzevrijheid in de uitvaartverzorging. Bereken vrijblijvend je premie
Beschikt over eigen uitvaartverzorging
X
Gratis jaarlijkse check
X
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Monuta of Nuvema zijn voorbeelden van goede Nederlandse verzekeraars voor de uitvaart. Zo kun je bij beide verzekeraars terecht voor zowel een kapitaal uitvaart verzekering, als voor een volledig verzorgde uitvaart middels een natura uitvaart verzekering. Heb jij al iets geregeld voor jouw uitvaart? Lijkt het je een prettig idee dat jouw nabestaanden (in een toch al moeilijke periode) volledig ontzorgd worden? Of lijkt het je juist prettig dat de nabestaanden een som geld tot hun beschikking hebben om jouw uitvaart zelf uit te laten voeren? De uitvaart is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Neem zelf de regie en bepaal jouw eigen uitvaart middels een verzekering bij een goede en voordelige verzekeraar.

Waar kun je op letten bij Monuta of Nuvema?

Kiezen voor een uitvaart verzekering doe je op basis van de geboden service, de mogelijke verzekeringen en uiteraard op basis van de premie. Bij de keuze tussen Monuta of Nuvema valt op dat Nuvema een zeer persoonlijke benadering heeft wat betreft de service aan de polishouder. Zo heb je ieder jaar recht op een gratis controle van de bestaande polis. Zo kun je gratis wijzigingen aanbrengen, nieuwe wensen vastleggen of aanpassen, maar ook laten bekijken of jouw kosten de immers stijgende kosten van een uitvaart voldoende dekt. Om kosten te besparen werkt Nuvema bij het regelen van een uitvaart zoveel mogelijk met lokale uitvaartverzorgers. Monuta biedt maar liefst vijf verschillende mogelijkheden aan voor het verzekeren van de uitvaart. Op iedere afgesloten polis is sprake van een indexering. De kosten van de premie stijgen dus mee met de actuele prijzen voor een uitvaart. Hierbij wordt uitgegaan van een landelijke indexering. Het grote verschil bij het kiezen tussen Monuta of Nuvema is het beperken van uitvaartkosten bij Nuvema door het werken met lokale bedrijven.

De uitvaart verzekering Monuta of Nuvema op prijs vergelijken

Wil je veel gebruik maken van het doen van aanpassingen in jouw polis via het internet? Dan biedt Monuta hiervoor veel mogelijkheden via de uitgebreide website. Waardeer je een actuele controle van je polis of jaarbasis? Dan kun je rekenen op de vakkundige experts van Nuvema. Vergelijk zelf snel en eenvoudig de verschillen in prijs tussen de uitvaart verzekeringen van Monuta en Nuvema op basis van onze onafhankelijke informatie. Zo weet je snel waar je aan toe bent en ben je op de hoogte van de verschillen in prijs, maar ook van de verschillen wat betreft de geboden service.

4.6/5 - (11 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)