Monuta of DELA?

Kiezen voor de Monuta of DELA uitvaartverzekering?

DELA en Monuta zijn beiden goed gewaardeerde verzekeraars voor de uitvaart in Nederland. Zo bieden beide maatschappijen een goede dekking voor het verzekeren van een crematie of een begrafenis. Ook tegenwoordig zijn er nog veel situaties waarin de nabestaanden van een overleden persoon onverwacht worden geconfronteerd met rekeningen na de uitvaart. Indien er niets geregeld is voor de uitvaart zijn de directe familieleden verantwoordelijk voor het regelen van de uitvaart, het verzorgen van een advertentie, kaarten en uiteraard zaken zoals het al dan niet opbaren van de overledene. Met een uitvaart verzekering bij Monuta of DELA is het mogelijk om de nabestaanden volledig te ontzorgen in een toch al moeilijke tijd.

Waarop letten bij de uitvaart verzekering van Monuta of DELA?

Het is interessant om de kleine verschillen tussen deze beide uitvaart verzekeraars onder de loep te nemen. Heb je een gezin met kinderen? Dan kun je de kinderen bij Monuta tot de leeftijd van 18 jaar gratis meeverzekeren. Na deze leeftijd starten ze zelf met het betalen van de premie. Bij DELA kan gekozen worden voor een uitvaartverzekering waarbij premie betaald wordt tot het 65ste levensjaar. Hierna loopt de uitvaartverzekering uiteraard gewoon door tot aan het overlijden. Ook kan gekozen worden voor een verzekering waarbij men premie betaalt tot aan het overlijden. Bij Monuta betaalt men premie tot de leeftijd van 85 jaar. Hierna loopt de verzekering nog door tot aan het overlijden.OmschrijvingMonuta is met 1,4 miljoen klanten een populaire uitvaartverzekeraar. Je bent levenslang verzekerd voor een uitvaart die bij je past. Bereken vrijblijvend je premie DELA is de bekendste uitvaartverzekeraar. Met de voordelige uitvaartverzekering geven ze zekerheid dat er geen zorgen voor nabestaanden zijn. Bereken vrijblijvend je premie
Beschikt over eigen uitvaartverzorging
Premie betalen tot
85 jaar
65 jaar
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

Prijsvergelijk Monuta of DELA

De keuze voor het verzekeren van de uitvaart bij Monuta of DELA hangt voor de meeste mensen af van de hoogte van de premie die betaald dient te worden. Deze premie wordt berekend op basis van de leeftijd waarop men instapt in de verzekering en hangt tevens af van de soort uitvaart die men wenst. Een crematie is doorgaans goedkoper dan een begrafenis. Bij zowel Monuta als bij DELA kan gekozen worden voor het laten vrijkomen van een bedrag aan geld wanneer je komt te overlijden. Ook bieden beide verzekeraars voor de uitvaart een verzekering waarbij, wanneer men komt te overlijden, een volledig pakket aan zorg en hulp wat betreft de uitvaart verzekerd is. Zo worden de nabestaanden volledig ontzorgd.

Iedere situatie is anders wat betreft de prijs van een uitvaartverzekering. Toch kan men eenvoudig en snel een vergelijking maken tussen de premies van Monuta en Dela. Maak hiervoor handig gebruik van onze onafhankelijke informatie.

3.9/5 - (18 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)