Kosten uitvaart Den Haag

Een uitvaartverzekering kun je niet snel genoeg afsluiten. Door het afsluiten van een goede begrafenisverzekering voorkom je namelijk dat de nabestaanden uiteindelijk opdraaien voor de kosten van jouw begrafenis of crematie. Maar wat kost eigenlijk een begrafenis of crematie? Hier op AllesOverUitvaartverzeekringen.nl kun je lezen wat de kosten van een uitvaart in Den Haag zijn. Je kunt hier ook uitvaartverzekeringen vergelijken en krijgt altijd een goed beeld van de kosten van een uitvaart. Zoek je dus een goede verzekering, dan begint de zoektocht altijd op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Als coöperatie met 3 miljoen leden, ruim 85 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten
✔️ Direct verzekerd, je uitvaartverzekering is altijd aan te passen aan je wensen
✔️Tot 25 jaar een lagere premie voor je kinderen
✔️Nabestaandenzorg: praktische, financiële, juridische en administratieve hulp voor je nabestaanden
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
2. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Als coöperatie met 3 miljoen leden, ruim 85 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten
✔️ Direct verzekerd, je uitvaartverzekering is altijd aan te passen aan je wensen
✔️Tot 25 jaar een lagere premie voor je kinderen
✔️Nabestaandenzorg: praktische, financiële, juridische en administratieve hulp voor je nabestaanden
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

3. Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
❌ Niet hier af te sluiten
€ 10,79 p/m
Niet af te sluiten

4. ASR Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
❌ Niet hier af te sluiten
€ 11,69 p/m
Niet af te sluiten

5. De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
❌ Niet hier af te sluiten
€ 12,70 p/m
Niet af te sluiten

6. De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
❌ Niet hier af te sluiten
€ 12,72 p/m
Niet af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Kosten van een begrafenis en crematie in Den Haag

Bij het plannen van een uitvaart in Den Haag moeten zowel de kosten van een begrafenis als die van een crematie worden overwogen. De kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de keuze van de begraafplaats, het type kist of urn, de locatie voor de ceremonie en eventuele extra diensten. Voor een begrafenis in Den Haag kunnen de kosten sterk variëren, afhankelijk van de begraafplaats en de specifieke wensen van de familie. Gemiddeld liggen de kosten van een begrafenis in Den Haag tussen de € 5.000 en € 10.000. Deze kosten omvatten doorgaans de grafrechten, het openen en sluiten van het graf, de begrafenisondernemer, de kist, de rouwkaarten en eventuele extra’s zoals bloemstukken of catering. Voor een crematie liggen de kosten meestal lager dan die van een begrafenis. In Den Haag variëren de kosten van een crematie gemiddeld tussen de € 3.000 en € 7.000. Deze kosten omvatten doorgaans de crematie zelf, het gebruik van de crematieruimte, een standaardurn en de begeleiding door de uitvaartondernemer. Eventuele extra’s, zoals een speciale urn, een herdenkingsdienst of de catering, kunnen de kosten verhogen.

Den Haag als locatie voor een uitvaart

Den Haag biedt tal van mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een uitvaart. De stad heeft verschillende begraafplaatsen en crematoria waaruit men kan kiezen. Sommige van de bekendere begraafplaatsen zijn de Nieuwe Oosterbegraafplaats, Westduin en Oud Eik en Duinen. Elk van deze begraafplaatsen heeft zijn eigen unieke kenmerken en kostenstructuur. Het is raadzaam om contact op te nemen met de begraafplaats van uw keuze om de specifieke kosten en mogelijkheden te bespreken. Naast begraafplaatsen biedt Den Haag ook verschillende crematoria, waaronder Crematorium Haagse Duinen en Crematorium Ockenburgh. Deze locaties kunnen dienen als een serene en respectvolle plek voor het afscheid nemen van een dierbare en bieden van verschillende diensten en faciliteiten om de uitvaartceremonie persoonlijk en betekenisvol te maken. Het is belangrijk om met de betreffende crematoria contact op te nemen om informatie te verkrijgen over de beschikbare opties en de bijbehorende kosten.

Kies voor een duurzame uitvaart in Den Haag

Naast de keuze voor een begraafplaats of crematorium, biedt Den Haag ook diverse andere mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaartceremonie. Er zijn verschillende kerken, kapellen en uitvaartcentra verspreid over de stad die kunnen dienen als locatie voor een herdenkingsdienst of afscheidsbijeenkomst. Deze locaties kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden. Bovendien heeft Den Haag ook mogelijkheden voor alternatieve uitvaartopties, zoals een groene uitvaart. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een duurzame uitvaart waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. In Den Haag zijn er natuurbegraafplaatsen en ecologische uitvaartcentra waar men kan kiezen voor een begrafenis in de natuurlijke omgeving. Hoewel de kosten van een groene uitvaart kunnen variëren, biedt het de mogelijkheid om op een milieuvriendelijke manier afscheid te nemen.

De kosten van een uitvaart kunnen behoorlijk verschillen

Het is essentieel om te benadrukken dat de kosten van een uitvaart in Den Haag sterk kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke wensen, behoeften en budgetten van de betrokken familie. Het is altijd verstandig om contact op te nemen met een professionele uitvaartondernemer of de gewenste locatie om een gedetailleerd kostenoverzicht te verkrijgen en om eventuele vragen te stellen. Bij het plannen van een uitvaart in Den Haag zijn er verschillende kostenaspecten waarmee rekening moet worden gehouden. De kosten van een begrafenis of crematie kunnen variëren afhankelijk van de gekozen begraafplaats, crematorium en de specifieke wensen en behoeften van de familie. Den Haag biedt een breed scala aan mogelijkheden en locaties om een uitvaartceremonie te organiseren, waaronder begraafplaatsen, crematoria, kerken en uitvaartcentra. Het is belangrijk om zorgvuldig te plannen en contact op te nemen met de betrokken instanties om de kosten en opties te bespreken en zo een waardig afscheid te realiseren dat past bij de overledene en zijn of haar nabestaanden.

Maak altijd gebruik van AllesOverUitvaartverzekeringen.nl

De zoektocht naar een geschikte uitvaartverzekering begint standaard op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl. Hier maak je kennis met de beste verzekeraars en krijg je de mogelijkheid om de verschillende verzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je altijd precies die verzekering die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen. Met het afsluiten van een goede verzekering kun je de nabestaanden in elk geval een hoop ellende verloren.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie