Kosten uitvaart Breda

Hoe hoog zijn de kosten uitvaart Breda? En hoe zijn die kosten opgebouwd? Dat en nog veel meer lees je hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl Verder word je gewezen op het belang van het afsluiten van een begrafenisverzekering en word je ook nog eens in de gelegenheid gesteld om de beste uitvaartverzekeringen goed en snel met elkaar vergelijken. De zoektocht naar de voor jou beste uitvaartverzekering begint dus steevast hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl. En daarvan raken steeds meer mensen overtuigd. Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel geregeld moet worden. Een van de aspecten waar men bij een overlijden mee te maken krijgt, zijn de kosten van de uitvaart. In de stad Breda zijn er verschillende mogelijkheden voor een waardig afscheid, maar het is belangrijk om inzicht te hebben in de kosten die daarmee gepaard gaan. In dit artikel bieden we een informatief overzicht van de uitvaartkosten in Breda, inclusief de kosten van zowel begrafenissen als crematies.

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Als coöperatie met 3 miljoen leden, ruim 85 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten
✔️ Direct verzekerd, je uitvaartverzekering is altijd aan te passen aan je wensen
✔️Tot 25 jaar een lagere premie voor je kinderen
✔️Nabestaandenzorg: praktische, financiële, juridische en administratieve hulp voor je nabestaanden
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
2. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Als coöperatie met 3 miljoen leden, ruim 85 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten
✔️ Direct verzekerd, je uitvaartverzekering is altijd aan te passen aan je wensen
✔️Tot 25 jaar een lagere premie voor je kinderen
✔️Nabestaandenzorg: praktische, financiële, juridische en administratieve hulp voor je nabestaanden
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

3. Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
❌ Niet hier af te sluiten
€ 10,79 p/m
Niet af te sluiten

4. ASR Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
❌ Niet hier af te sluiten
€ 11,69 p/m
Niet af te sluiten

5. De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
❌ Niet hier af te sluiten
€ 12,70 p/m
Niet af te sluiten

6. De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
❌ Niet hier af te sluiten
€ 12,72 p/m
Niet af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Uitvaartkosten bij begrafenis en crematie in Breda

Het organiseren van een begrafenis of crematie brengt bepaalde kosten met zich mee. Bij een begrafenis in Breda zijn er verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Denk aan de grafkosten, het grafmonument, de begrafenisondernemer, de rouwkaarten, de bloemen, de kist en eventueel een rouwauto. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en het budget van de nabestaanden. De grafkosten in Breda verschillen per begraafplaats en zijn afhankelijk van factoren zoals de locatie en de duur van het grafrecht. Het is raadzaam om contact op te nemen met de betreffende begraafplaats voor specifieke informatie over de kosten. Bij een crematie in Breda zijn er ook verschillende kostenposten om rekening mee te houden. Naast de crematiekosten zelf, kunnen er kosten zijn voor bijvoorbeeld het regelen van de crematieplechtigheid, het crematorium, de urn, de asbestemming, de rouwkaarten en eventuele catering. Net als bij begrafenissen kunnen deze kosten variëren, afhankelijk van de persoonlijke wensen en het budget.

Uitvaartmogelijkheden in de stad Breda

Breda, een stad met een rijke geschiedenis en prachtige omgeving, biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart. Er zijn meerdere begraafplaatsen en crematoria verspreid over de stad en de omliggende gebieden. Een bekende begraafplaats in Breda is de begraafplaats Zuylen. Deze historische begraafplaats biedt diverse mogelijkheden voor begrafenissen, zoals familiegraven, kindergraven en algemene graven. Daarnaast heeft Zuylen ook een columbarium voor het bijzetten van urnen.Een ander belangrijk crematorium in Breda is het crematorium Haagse Dijk. Dit crematorium beschikt over moderne faciliteiten en biedt verschillende mogelijkheden voor crematies en herdenkingsbijeenkomsten. Ook is er de mogelijkheid om de as van een dierbare te verstrooien in het herdenkingsbos van het crematorium.

Breda heeft veel mogelijkheden voor een uitvaart

Naast deze bekende locaties zijn er nog andere begraafplaatsen en crematoria die men kan overwegen bij het regelen van een uitvaart in Breda. Zo is er bijvoorbeeld de begraafplaats Zorgvlied, gelegen aan de rand van het Mastbos. Deze sfeervolle begraafplaats biedt rust en een mooie omgeving voor een laatste rustplaats. Voor wie de voorkeur geeft aan een crematie, is er ook het crematorium Rijen. Hoewel gelegen buiten Breda, is dit crematorium goed bereikbaar en biedt het een serene en respectvolle omgeving voor afscheidsplechtigheden.

Geef de uitvaart in Breda een persoonlijk karakter

Daarnaast zijn er in Breda diverse mogelijkheden om de uitvaartplechtigheid op een persoonlijke en bijzondere manier vorm te geven. Er zijn bijvoorbeeld sfeervolle locaties zoals landgoederen, kastelen en historische gebouwen die dienen als decor voor een afscheidsceremonie. Daarnaast zijn er ook alternatieve mogelijkheden, zoals het houden van een uitvaart op een boot in de mooie grachten van Breda. Het is belangrijk om te vermelden dat de kosten van de uitvaart ook kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de faciliteiten die worden gekozen. Sommige locaties brengen mogelijk extra kosten met zich mee, zoals het huren van een zaal of het gebruik van specifieke voorzieningen. Het is daarom verstandig om vooraf contact op te nemen met de gewenste locatie en een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en mogelijkheden.

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Breda?

Bij het regelen van een uitvaart in Breda is het belangrijk om rekening te houden met de kosten die hiermee gepaard gaan. Zowel begrafenissen als crematies brengen specifieke kostenposten met zich mee, zoals grafkosten, crematiekosten en andere bijkomende uitgaven. Het is raadzaam om vooraf een budget vast te stellen en goed te informeren naar de prijzen en mogelijkheden bij de begraafplaatsen, crematoria en andere locaties in Breda. Gelukkig biedt Breda diverse mogelijkheden om een waardig afscheid te organiseren. Met verschillende begraafplaatsen, crematoria en unieke locaties is er voor iedereen een passende plek te vinden. Het is belangrijk om tijdens deze moeilijke periode goed geïnformeerd te zijn en de juiste keuzes te maken, zodat het afscheid een mooie en gedenkwaardige gebeurtenis kan zijn. Meer weten over de uitvaartverzekering? Check dan altijd eerst AllesOverUitvaartverzekeringen.nl

Rate this page
Redactie